23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πλέον υπάρχει μια ειδικά σχεδιασμένη σκούπα για να μαζεύει AirPods που έχουν πέσει σε γραμμές τραίνων

    AirPods που πέφτουν σε γραμμές τραίνων είναι ένας πονοκέφαλος για της εταιρείες καθώς και ένα μεγάλο έξοδο για τους κατόχους τους. Πλέον υπάρχει μια λύση με την μορφή ηλεκτρικής σκούπας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό τον σκοπό….

    Φυσικά αυτή η λύση βρίσκεται στην Ιαπωνία και όπως αναφέρει η Japan Times:

    “Τα ασύρματα ακουστικά όπως τα AirPods συχνά πέφτουν από τους χρήστες τους όταν μπαίνουν ή βγαίνουν από κάποιο βαγόνι ή ακόμη και όταν περιμένουν σε κάποια πλατφόρμα. Συνήθως οι εργαζόμενοι εκεί χρησιμοποιούν ένα εργαλείο για να πιάνουν αντικείμενα που έχουν πέσει στις γραμμές. Με αυτό όμως δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο μικρά αντικείμενα. Έτσι οι εργαζόμενοι κάποιες φορές πρέπει να κάνουν αναζήτηση μετά το πέρας του τελευταίου συρμού κάτι το οποίο είναι πολύ κουραστικό και φυσικά χρονοβόρο. Για αυτό τον σκοπό λοιπόν η JR East σε συνεργασία με την Panasonic δημιούργησαν μια ηλεκτρική σκούπα που μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά.”

    Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα μεγάλο και στην Αμερική όπου η ένωση σιδηροδρόμων έχει σκεφτεί να βγάλει ειδική ανακοίνωση προειδοποιώντας τους μεταβαίνοντας σε συρμούς τρένων και μετρό να αφαιρούν τα ακριβά ακουστικά τους κατά την είσοδο και έξοδο από κάποιο τραίνο.

    Υπάρχει φυσικά και πάντα ο κίνδυνος κάποιος αφελής χρήστης τέτοιων ακουστικών αφού διαπιστώσει πως του πέσανε να κάνει απόπειρα να τα πάρει ο ίδιος από τις γραμμές του τραίνου….

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.