19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Παρακολουθήστε τον MKBHD να κάνει unboxing ένα σφραγισμένο OG iPhone μετά τη αγορά του από δημοπρασία που έφτασε τα $40.000

    Τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει μια σειρά από σφραγισμένα iPhone πρώτης γενιάς να βγαίνουν σε δημοπρασία. Τον Φεβρουάριο, μια τέτοια συσκευή πουλήθηκε για το ρεκόρ των 63.000 δολαρίων. Ακολούθησε μια άλλη δημοπρασία τον Απρίλιο, όπου ένα σφραγισμένο πρωτότυπο iPhone με ένα αυτοκόλλητο “Lucky You” στη συσκευασία πωλήθηκε για $40.320.

    Όπως αποδεικνύεται, αυτός ο αγοραστής δεν ήταν άλλος από τον Marques Brownlee – MKBHD.

    Το βίντεο είναι ένα υπέροχο ταξίδι σε αναμνήσεις καθώς ο Marques ανοίγει το περιτύλιγμα και μας παρουσιάζει το iPhone και τα αξεσουάρ του, όπως θα έκανε ένας αγοραστής το 2007. Εκτός από το ίδιο το iPhone, μπορείτε να δείτε τα αυθεντικά εγχειρίδια, τη βάση φόρτισης 30 ακίδων που περιλαμβάνεται, το ανάγλυφο πανί καθαρισμού “iPhone” και πολλά άλλα.

    Αν θέλετε τώρα και εσείς να έχετε μια παρόμοια εμπειρία σε ένα μεγάλο μέρος της η Grid Studio είναι για εσάς και περισσότερα σας είχαμε δείξει στο αναλυτικό μας review και unboxing.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.