15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Παράπονα πολλών χρηστών για την μη λειτουργία εντολών της Siri στο να στέλνει emails κ.α

    Η Apple ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση στο Siri φέτος με το iOS 15, το οποίο είναι τώρα σε θέση να επεξεργάζεται αιτήματα στη συσκευή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εικονική βοηθός της Apple έχει επίσης χάσει ορισμένες λειτουργίες, καθώς οι χρήστες διαμαρτύρονται ότι η Siri δεν είναι πλέον σε θέση να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να ελέγχει το ιστορικό κλήσεων.

    Όπως σημειώνεται από το MacRumors, υπάρχουν πολλές εντολές της Siri που δεν λειτουργούν πλέον μετά την ενημέρωση του iOS 15. Αυτές περιλαμβάνουν εντολές που σχετίζονται με τις εφαρμογές Τηλέφωνο και Αλληλογραφία, όπως μπορείτε να ελέγξετε παρακάτω:

    • Do I have any voicemails?
    • Play my voicemail messages
    • Check my call history
    • Check my recent calls
    • Who called me?
    • Send an email
    • Send an email to [person]

    Ενώ ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να μην παρατηρήσουν καν τις εντολές που λείπουν, αυτές γίνονται πάρα πολύ συχνά χρήση από τυφλούς χρήστες και άτομα με χαμηλή όραση.

    Δεν είναι σαφές εάν η κατάργηση αυτών των εντολών ήταν σκόπιμη ή αν είναι απλώς ένα bug, ωστόσο, καθώς επηρεάζει πολλές εκδόσεις του iOS, αυτό μπορεί να είναι κάτι που η Apple μπορεί να λύσει σε επερχόμενη αναβάθμιση του λογισμικού.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.