24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Παράπονα για “θορύβους μηχανής” σε Campus της Apple φουντώνει τις φήμες του Apple Car

    JwBiVKGa

    H Apple φημολογείται ότι δοκιμάζει μηχανές για το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί γείτονες να παραπονιούνται για αυτό.

    Ένας λοιπόν γείτονας που μένει πολύ κοντά στο μυστικό Campus της Apple στο Sunnyvale στην Καλιφόρνια εγγράφως κατάθεσε παράπονα στις αρχές της πόλης μιας και οι μηχανικοί θόρυβοι που ακούγονται από το εν λόγω κτίριο της Apple αργά την νύχτα του δημιουργούν προβλήματα.

    “Θα πρέπει να έχουν κάποιες μηχανές εκεί με έντονο θόρυβο που για ακόμη μια φορά άκουσα μετά τις 11.00 το βράδυ. Ακόμη και με τα παράθυρα κλειστά στο σπίτι μου οι θόρυβοι ήταν διαπεραστικοί” αναφέρει στην επίσημη δήλωση που κοινοποίησε στο δημαρχείο ο άντρας και που την παρουσίασε πρώτο σήμερα το AppleInsider.

    Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια με σιγουριά αν αυτοί οι ήχοι είχαν να κάνουν κάτι με το Project Titan της Apple για το φημολογούμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

    Το περίεργο είναι πως οι μηχανές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν κάνουν τόσο έντονο και διαπεραστικό ήχο και έτσι μια λογική εξήγηση είναι πως μάλλον προέρχονται από κάποιες εργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου μιας και η Apple με άκρα μυστικότητα είναι η αλήθεια διαμορφώνει το εν λόγω χώρο εδώ και καιρό εκ νέου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles