17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Trump υπογράφει νέο εκτελεστικό διάταγμα και δίνει 90 μέρες διορία στην ByteDance για την TikTok εφαρμογή

    O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donal Trump υπέγραψε νέο προεδρικό διάταγμα και δίνει στην εταιρεία ByteDance 90 μέρες για να προβεί σε πώληση του TikTok σε Αμερικανική εταιρεία.

    Η αρχική διορία που είχε ορίσει ο ίδιος έληγε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 και έτσι σήμερα έχουμε μια παράταση μέχρι τις 12 Νοεμβρίου του 2020 έτσι ώστε να γίνει μια τέτοια εξαγορά και να συνεχίσει να λειτουργεί η δημοφιλής αυτή υπηρεσία στην Αμερική.

    Στο νέο κείμενο του διατάγματος ο Trump απαιτεί από την ByteDance να διαγράψει όλα τα δεδομένα των Αμερικάνων πολιτών τα οποία έχει συλλέξει μέχρι και σήμερα μέσω αυτής της εφαρμογής.

    Όπως είχαμε αναφέρει ακόμη και η Apple είχε εκφράσει ενδιαφέρον για μια τέτοια εξαγορά αλλά τελικά αυτή που δημόσια έχει εμφανιστεί πως θέλει να κάνει μια τέτοια κίνηση είναι η Microsoft με τον Bill Gates όμως να δηλώνει πως μια τέτοια κίνηση μόνο απλή δεν είναι….

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.