18.3 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Ο Tom Hanks επιστρέφει στην Apple TV+ με μια Sci-Fi ταινία με την ονομασία ‘Finch’

    Ο Tom Hanks ήδη έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε μια σημαντική ταινία της Apple TV+ υπηρεσίας με το Greyhound και πλέον φαίνεται πως θα επιστρέψει.

    Όπως αναφέρει το Deadline ο δημοφιλής και βραβευμένος ηθοποιός θα ηγηθεί μια ταινίας επιστημονικής φαντασίας με την ονομασία Finch που θα είναι μια Apple Original ταινία και αυτή. Η ταινία ήταν γνωστή παλαιότερα με την ονομασία Bios με την Universal να είχε αρχικά τα δικαιώματα για την κυκλοφορία της.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως το Finch ίσως βρει τον δρόμο στους κινηματογράφους αλλά σίγουρα θα γίνει διαθέσιμο από την Apple TV+ υπηρεσία κάποια στιγμή φέτος.

    Ο Miquel Sapochnik (Game of Thrones) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ivor Powell και Craig Luck.

    Το σενάριο της ταινίας μας παρουσιάζει έναν άντρα, ένα ρομπότ και ένα σκύλο που δημιουργούν μια περίεργη οικογένεια με τον άντρα να θέλει διαφυλάξει ότι ο σκύλος του θα παραμείνει σε καλά χέρια αφότου φύγει ο ίδιος από την ζωή. Ο Hanks θα αναλάβει τον ρόλο του Finch ενός μηχανικού ρομπότ που είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που επιζήσαν και μένει σε ένα υπόγειο κάτω από την γη μετά από μια καταστροφή του Ήλιου που κατέστρεψε την επιφάνεια της γης. Σύντροφος του σε αυτή την μοναχική διαμονή του πλέον ο σκύλος του με την ονομασία Goodyear.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.