21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Timotheé Chalamet παρακαλεί την Apple να τον καλέσει στην τελευταία διαφήμιση της Apple TV+

    Η Apple μοιράστηκε σήμερα μια τρίτη διαφήμιση Apple TV+ με πρωταγωνιστή τον Timotheé Chalamet, με τον ηθοποιό να θρηνεί ξανά ότι δεν έχει σειρά ή ταινία στην Apple TV+.

    Ο Chalamet αυτή την φορά κάθεται σε έναν κήπο και παρακολουθεί το περιεχόμενο της Apple TV+ και επαινώντας τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε η Apple. «Apple, με πληγώνεις», λέει. «Σαφώς καταλαβαίνεις την τέχνη».

    «Η ομορφιά είναι τόσο εύθραυστο πράγμα», συνεχίζει. «Συχνά παραβλέπεται». Στο τέλος της διαφήμισης, ο Chalamet παρακαλεί για άλλη μια φορά την Apple να του τηλεφωνήσει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.