19.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Ο Tim Cook συζήτησε στο Town Hall της Apple τις πωλήσεις του iPhone και πολλά ακόμη

    Apple CEO Tim Cook speaks during an Apple event announcing the iPhone 6 and the Apple Watch at the Flint Center in Cupertino

    Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 1ου τρίμηνου ο Tim Cook και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας συναντήθηκαν στο Town Hall στα κεντρικά της Apple έτσι ώστε να κάνουν μια εσωτερική συζήτηση για διάφορα θέματα αλλά και για να λύσουν διάφορες απορίες που μπορεί να είχαν οι εργαζομένοι που ήταν και αυτοί καλεσμένοι σε αυτή την συνάντηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Cook ξεκίνησε την ομιλία του δίνοντας κάποια οικονομικά στοιχεία και αναλύοντας τα. Ανέφερε ότι η Apple την περιόδο των εορτών πούλησε 74.8 εκατομμύρια iPhone για να καλύψει περιοχές της Νέας Υόρκης, Λονδίνου αλλά και Σανγκάης. Επίσης τόνισε πως το Apple Watch ήταν ένα από τα πιο Hot δώρα των Χριστουγέννων με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν αυτές του πρώτου iPhone πίσω το 2007.

    Για την πτώση των iPad πωλήσεων o Cook είπε πως αναμένει η άνόδος των συσκευών να επιστρέψει στο τέλος του 2016. Η Apple ετοιμάζει και την κυκλοφορία ενός νέου iPad τον επόμενο μήνα.

    Ο Cook στάθηκε και στο γεγονός πως το νέο Apple TV πούλησε όσο ποτέ άλλο το τρίμηνο των εορτών τονίζοντας πως το tvOS μαζί με το Apple TV 4 είναι μια από τις μελλοντικές πλατφόρμες εξέλιξης της εταιρεία και θα δωθεί περισσότερο εστιάση στην ψυχαγωγία του σαλονιού.

    Το tease που έκανε σε όλους είχε να κάνει με συσκευές και υπηρεσίες που θα δούμε στο άμεσο μέλλον από την εταιρεία αναφέροντας πως είναι και φέτος πολύ ενθουσιασμένος για το τι πρόκειται να κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο 2016.

    Αναφερόμενος στο Apple Music στην πλατφόρμα του Android ανέφερε πως αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία έτσι ώστε να τεστάρουν το porting και άλλων εφαρμογών σε διαφορετικές πλατφόρμες.

    Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε νέα κέρδη των υπαλληλών της Apple που για ακόμη μια χρονιά θα δουν περισσότερα από την εταιρεία με μεγαλύτερα bonus και ευκολίες.

    Τέλος ο Cook αποκάλεσε το iPhone ως την μεγαλύτερη επιχείρηση του μέλλοντος τονίζοντας πως η Apple έχει το χώρο να επεκταθεί και άλλο με το iPhone στις επόμενες δεκαετίες που έρχονται.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles