18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ο Tim Cook λέει ότι η Apple προσλαμβάνει πολύ προσεκτικά εν μέσω της οικονομικής αβεβαιότητας

    Σε μια συνέντευξη με τον συμπαρουσιαστή του CBS Mornings, Nate Burleson, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του ακολουθεί προσεκτική προσέγγιση στις προσλήψεις εν μέσω μιας περιόδου αυξημένης οικονομικής αβεβαιότητας. Η πλήρης συνέντευξη θα μεταδοθεί την Τρίτη, αλλά μια προεπισκόπηση είναι διαθέσιμη τώρα.

    «Έτσι, αυτό που κάνουμε ως συνέπεια αυτής της περιόδου είναι ότι είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για τις προσλήψεις μας», είπε ο Cook, όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια προσλήψεων της Apple. «Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε να προσλαμβάνουμε, αλλά δεν προσλαμβάνουμε παντού στην εταιρεία». Ο Cook πρόσθεσε ότι η Apple συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα στη μακροπρόθεσμη επένδυση.

    «Φτιάχνουμε προϊόν και πρέπει να κρατήσεις το προϊόν», είπε ο Κουκ. «Έτσι, αυτό χρειάζεται τη γαλήνη να συναντάς ανθρώπους, να αναπηδάς ιδέες και να νοιάζεσαι αρκετά για να προωθήσεις την ιδέα σου μέσω κάποιου άλλου, επειδή ξέρεις ότι αυτό θα την κάνει μεγαλύτερη ιδέα», πρόσθεσε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.