17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Ο Tim Cook απάντησε σε Apple Watch χρήστη που το ΗΚΓ χαρακτηριστικό του είχε δείξει κολπική μαρμαρυγή

    Όταν ο Apple Watch χρήστης με την ονομασία Raymond αισθάνθηκε μια δυσφορία και ένα πετάρισμα στο στήθος του ήξερε τι να κάνει. Χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό του ηλεκτροκαρδιογραφήματος στο Apple Watch το οποίο και τον ειδοποίησε πως έχει φαινόμενα κολπικής μαρμαρυγής. Κάτι που αργότερα επιβεβαίωσε και το νοσοκομείο στο οποίο πήγε.

    Μιλώντας στο AppleInsider, ο Raymond ανέφερε πως έστειλε ένα email στο CEO της Apple Tim Cook για να τον ευχαριστήσει για αυτό και μάλιστα έλαβε και απάντηση!

    Το εντυπωσιακό ήταν πως ο Raymond είχε ήδη κάνει κάποια τεστ στο νοσοκομείο ένα μήνα πριν παρουσιαστεί αυτό το περιστατικό τεστ που δεν είχαν δείξει κάποιο πρόβλημα. Όταν τελικά το Apple Watch του έστειλε ειδοποιήσεις για αυτό το φαινόμενο την τέταρτη φορά αποφάσισε να πάει εκ νέου στο νοσοκομείο.

    “Αισθάνθηκα μια περίεργη αίσθηση στο στήθος μου και πήρα 4 διαφορετικές μετρήσεις με το Apple Watch μου. Τα τεστ που είχα κάνει όπως αυτό της κοπώσεως ένα μήνα πριν στο νοσοκομείο δεν είχαν δείξει κανένα πρόβλημα”

    Η απάντηση που έλαβε από τον Tim Cook ήταν η εξής:

    “Είμαι τόσο ικανοποιημένος που ζήτησες ιατρική βοήθεια. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορία αυτή μαζί μας – μας δίνει έμπνευση να συνεχίζουμε προς τα εμπρός”

    Για ακόμη μια φορά λοιπόν το Apple Watch έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.