16.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Ο Steve Jobs θα μπορούσε να είχε πει το εξής για όλη την κατάσταση με την Apple Studio οθόνη

    Η Apple έκανε premium εξωτερικές οθόνες για Mac για χρόνια, μετά αποφάσισε πως δεν έκανε καμία οθόνη για χρόνια. Οι επαγγελματίες αναστατώθηκαν, οπότε η Apple έκανε μια εξαιρετικά premium οθόνη πριν από μερικά χρόνια.

    Αλλά οι επαγγελματίες που τους άρεσε η premium οθονών της Apple αναστατώθηκαν εκ νέου μιας και η νέα πρόταση της Apple ήταν πολύ έξω από τους περισσότερους προϋπολογισμούς, οπότε η Apple έκανε πρόσφατα μια νέα premium οθόνη πιο οικονομική. Ωραία, σωστά; Όχι τόσο γρήγορα.

    Η οθόνη Apple Studio είναι υπερτιμημένη! Η εξωτερική οθόνη κοστίζει $1599, και αυτό πριν προσθέσετε $400 για μια βάση ρυθμιζόμενη σε ύψος.

    Είναι επίσης μόνο μια οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED. Η Apple κατασκευάζει miniLED iPad Pros και MacBook Pros και η εξαιρετικά premium οθόνη διαθέτει επίσης τοπικές ζώνες εξασθένισης για κάθε pixel! Πώς θα μπορούσε η Apple να κυκλοφορήσει μια οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED το 2022;!

    Και η κάμερα που έχει ενσωματωμένη επίσης δεν είναι ότι το καλύτερο. Σίγουρα, η εξαιρετικά premium οθόνη της εταιρείας δεν έρχεται καν με κάμερα web αλλά…

    Και ποιος θέλει το Center Stage σε μια οθόνη 27 ιντσών ούτως ή άλλως; Σίγουρα, ήμασταν όλοι απογοητευμένοι όταν το iMac 24 ιντσών δεν υποστήριξε το Center Stage (ακόμη και το $329 iPad το έχει!), αλλά ποιος θα ήθελε μια κάμερα web που μπορεί να μετακινεί και να μεγεθύνει και να σμικρύνει όταν μετακινείστε σε μια εξωτερική οθόνη αυτών των ιντσών;

    Με άλλα λόγια σίγουρα δεν είναι αντικαταστάτης της Pro Display XDR της Apple αλλά από την άλλη ως μια πιο προσιτή λύση εξωτερικής οθόνης σίγουρα δεν είναι αυτή που όλοι θα τρέξουμε να αγοράσουμε σε αυτή την τιμή!

    Ποιος θα μπορούσε να εξηγήσει τι σκέφτηκε η Apple; Κάποιος που η διαχρονικότητα των όσων ανέφερε είναι μοναδική και αυτός δεν είναι άλλος από τον Steve Jobs.

    “Τα πράγματα είναι πακέτα έμφασης. Ορισμένα πράγματα τονίζονται σε ένα προϊόν. Kάποια πράγματα δεν γίνονται τόσο καλά σε ένα προϊόν. Ορισμένα πράγματα επιλέγονται να μην γίνονται καθόλου σε ένα προϊόν. Και τόσο διαφορετικοί άνθρωποι κάνουν διαφορετικές επιλογές, και αν η αγορά μας πει ότι κάνουμε λάθος επιλογές, ακούμε την αγορά.

    Είμαστε απλά άνθρωποι που διοικούμε αυτή την εταιρεία. Προσπαθούμε να κάνουμε εξαιρετικά προϊόντα για τους ανθρώπους, και έτσι, έχουμε τουλάχιστον το θάρρος των πεποιθήσεών μας να πούμε, “Δεν πιστεύουμε ότι αυτό είναι μέρος αυτού που κάνει ένα εξαιρετικό προϊόν. Θα το αφήσουμε απ’ έξω.”

    Σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό. Θα μας κατακρίνουν και θα μας δώσουν χαρακτηρισμούς. Δεν θα είναι προς το συμφέρον ορισμένων εταιρειών να το κάνουμε αυτό, αλλά θα λάβουμε όλη αυτή την ένταση και θα την απορροφήσουμε γιατί θέλουμε να κάνουμε τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο για τους πελάτες.

    Αντ’ αυτού θα εστιάσουμε την ενέργειά μας σε αυτές τις τεχνολογίες, οι οποίες πιστεύουμε ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, και πιστεύουμε ότι θα είναι οι σωστές τεχνολογίες για τους πελάτες, και, ξέρεις κάτι, μας πληρώνουν για να κάνουμε αυτές τις επιλογές.

    Αυτό είναι που πολλοί πελάτες μας πληρώνουν να κάνουμε – είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα καλύτερα προϊόντα που μπορούμε και αν τα πετύχουμε, θα τα αγοράσουν. Και αν δεν το κάνουμε, δεν θα τα αγοράσουν. Και όλα θα λειτουργήσουν από μόνα τους!”

    Αυτό ήταν η δήλωση του για το ότι η Apple δεν υποστηρίζει το Adobe Flash στο iPad πριν από χρόνια, αλλά η σκέψη του εξακολουθεί να λειτουργεί και είναι μια απάντηση που άνετα θα έδινε εκ νέου και στην περίπτωση της Studio Display αν ζούσε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.