19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Roger Waters των Pink Floyd δίνει τεράστια σφαλιάρα στην Facebook και “στολίζει” τον Mark Zuckerberg

    Ο ένας και μοναδικός Roger Waters δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι το ιδρυτικό στέλεχος των Pink Floyd. Πρόσφατα λοιπόν και παρά την τεράστια οικονομική πρόταση που του έγινε από την Facebook ο διάσημος μπασίστας την αρνήθηκε κατηγορηματικά.

    Η Facebook ήθελε να πάρει δικαιώματα για την χρήση του τραγουδιού “Another Brick in The Wall part 2” για διαφημιστική χρήση.

    Ο Waters ανέφερε πως παρά το τεράστιο ποσό που του προσφέρανε ο ίδιος χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά αρνήθηκε και τους απάντησε με το “ευγενικό” “Fuck you! No fucking way!”…

    Ο Rogers είναι γνωστό πως είναι ενάντια στην πολιτική λογοκρισίας που ακολουθεί η Facebook για την υπόθεση του δημιουργού των WiKiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.