22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Mark Zuckerberg εξηγεί γιατί έπρεπε να κάνουμε λήψη του Messenger

    Mark-Zuckerberg-image-001

    Η Facebook δέχθηκε έντονη κριτική πίσω τον Ιούλιο όταν αποφάσισε να απενεργοποιήσει την υπηρεσία μηνυμάτων του από την κεντρική εφαρμογή της Facebook εφαρμογής αναγκάζοντας ουσιαστικά τους χρήστες να κατεβάσουν μια δεύτερη εφαρμογή και συγκεκριμένα αυτή του Messenger στις συσκευές τους.

    Η κίνηση δεν έγινε δίνοντας εξηγήσεις και έτσι η δυσαρέσκεια του κόσμου ήταν έντονη και μεγάλη.

    Σήμερα ο CEO της Facebook Mark Zuckerberg μέσω του The Verge δίνει εξηγήσεις για αυτή την απόφαση της εταιρείας του. Ο βασικός λόγος όπως ο ίδιος τονίζει ήταν η τριβή.

    Συνοπτικά ανέφερε:

    “H βασική λειτουργία της Facebook εφαρμογής είναι ή ενημέρωση – News Feed. Τα μηνύματα ήταν μια συμπεριφορά που χρησιμοποιούσαν οι χρήστες μέσω αυτής όλο και περισσότερο. 10 εκατομμύρια μηνύματα στέλνονται την ήμερα αλλά για να τα λάβει κάποιος θα έπρεπε να περιμένει κάποιος να φορτώσει η εφαρμογή σε ξεχωριστό tab. Είδαμε πως οι κορυφαίες εφαρμογές μηνυμάτων χρησιμοποιούσαν ξεχωριστές εφαρμογές που εστιάζαν ακριβώς σε αυτό. Κατά πάσα πιθανότητα κάποιος στέλνει μηνύματα σε ανθρώπους 15 φορές την ημέρα. Αν για αυτό έπρεπε να μπει σε μια εφαρμογή και να κάνει περισσότερα από ένα βήματα αυτόματα δημιουργείται τριβή και δεν είναι μια ομαλή εμπειρία.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles