14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο MagSafe φορτιστής μπορεί να αφήσει κυκλικά σημάδια σε iPhone 12 θήκες

    Τα νέα iPhone 12 και iPhone 12 Pro είναι εδώ και μαζί τους έχουν φτάσει και τα MagSafe αξεσουάρ. Ως συνήθως η Apple ανανέωσε κάποια από τα κείμενα υποστήριξης της για τα νέα προϊόντα της και έτσι και επίσημα γνωρίζουμε πως οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν κυκλικά σημάδια στις iPhone 12 θήκες τους αν χρησιμοποιήσουν τον MagSafe φορτιστή.

    Η Apple λοιπόν παρουσίασε

    Στο νέο λοιπόν κείμενο υποστήριξης για την MagSafe φόρτιση και για τις συστάσεις πάνω σε αυτή η Apple αρχικά τονίζει πως ο MagSafe Charger δεν χρειάζεται έναν 20W αντάπτορα και πως μπορεί να δουλέψει και έναν 12W.

    Φυσικά η χρήση ενός μικρότερου από 20W αντάπτορα θα δώσει πιο αργούς χρόνους φόρτισης.

    Η Apple τονίζει στους iPhone 12 χρήστες πως θα πρέπει να αφαιρέσουν οτιδήποτε ανάμεσα από την συσκευή και τον MagSafe φορτιστή όπως κάρτες, διαβατήρια ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει μαγνητικές ταινίες ή RFID chips. Η εταιρεία επίσης ξεκαθαρίζει πως ο MagSafe Charger δεν λειτουργεί με την νέα iPhone Leather Wallet θήκη την οποία και πρέπει να αφαιρέσετε πριν χρησιμοποιήσετε αυτό τον φορτιστή.

    Η Apple αναφέρει επίσης πως η χρήση του MagSafe Charger μπορεί να αφήσει κυκλικά σημάδια σε δερμάτινες θήκες αλλά και σε θήκες από άλλα υλικά. Το MacRumors μάλιστα έχει ήδη αναφέρει πως κάποιοι χρήστες το έχουν διαπιστώσει αυτό το γεγονός.


    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.