18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Jony Ive παρέδωσε στον Sam Smith το “iWatch” του

    57th GRAMMY Awards - Press Room

    Η Apple έχει ξεκινήσει να δίνει σε μια σειρά από διάσημους καλλιτέχνες και ηθοποιούς Apple Watches σε μια προσπάθεια να τονώσει ακόμη περισσότερο την προβολή της νέας wearable συσκευή της.

    Αυτή την φορά ο Sam Smith παρέλαβε το δικό του και μάλιστα όχι μέσω courier αλλά από τον ίδιο τον Jony Ive της Apple.

    O βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής συναντήθηκε με τον Ive χθες και αφού συνομιλήσανε περιχαρής έλαβε το δικό του Apple Watch και το έδειξε με μιας στον λογαριασμό του στο Instagram. Βέβαια ή η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη ή δεν γνώριζε πως η νέα wearable συσκευή της Apple δεν λέγεται πλέον iWatch αλλά Apple Watch!!

    sam-smith-apple-watch

    Συγκεκριμένα έγραψε:

    “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτή την στιγμή. Μόλις συνάντησα τον Sir Jonathan Ive και είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο. Μου έδωσε μάλιστα το νέο iWatch!! Είναι φανταστικό αισθάνομαι πως είναι πάλι Χριστούγεννα.”

    Ο Smith μαζί με τον Pharell την Katy Perry και τον Drake ανήκουν στην λίστα των celebrities που η Apple αποφάσισε να δώσει το Apple Watch Edition έτσι ώστε να αποκτήσει η συσκευή ακόμη μεγαλύτερη προβολή!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles