23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ο Jon Prosser αποκαλύπτει πληροφορίες για τα AR Glasses της Apple σε ένα αποκλειστικό βίντεο που πρέπει να δείτε

    Ο Jon Prosser μέσα από το κανάλι του στο YouTube παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες για τα επερχόμενα new AR Glasses της Apple.

    Το βίντεο που ανέβασε έχει τον τίτλο ‘Apple’s AR Glasses! HERE YOU GO! Design, Name, Price, Release Date, and more! EXCLUSIVE LEAKS!’ και η περιγραφή του είναι η εξής:

    Apple’s AR Glasses! HERE YOU GO! Design, Name, Price, Release Date, and more! EXCLUSIVE LEAKS! Enjoy, internet! Here’s your first leak dump of details all about Apple’s upcoming AR glasses!

    Αρχικά ο Prosser αναφέρει πως η ονομασία τους θα είναι Apple Glass. Η τιμή εκκίνησης του θα είναι τα $499 + το κόστος για τους φακούς του χρήστη. Τα Apple Glass φαίνεται πως θα λειτουργεί όπως το πρώτης γενιάς Apple Watch με όλη την επεξεργασία των δεδομένων για αυτό να την αναλαμβάνει το iPhone.

    Ο Prosser ανέφερε πως η Apple σχεδίαζε να ανακοινώσει τα Apple Glass ως “One More Thing” είτε το τέταρτο τρίμηνο του 2020 είτε το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η κρίση όμως της πανδημίας έκανε την Apple να ακυρώσει όλα της τα σχέδια για παρουσιάσεις στα media. Η εταιρεία λοιπόν σχεδιάζει πλέον την παρουσίαση τους στο iPhone 12 event αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί από την έξαρση ή μη της πανδημίας εκείνη την περίοδο. Εναλλακτική ημερομηνία θα είναι αν δεν παρουσιαστούν μαζί με την iPhone 12 γραμμή της Apple κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο του 2021.

    Η διαθεσιμότητα στο ευρύ κοινό θα γίνει αργότερα είτε στο τέταρτο τρίμηνο του 2021 ή το πρώτο τρίμηνο του 2022.

    Ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει δει πρωτότυπα των Apple Glass. Αυτά που είδε είχαν έναν πλαστικό σκελετό αλλά το υλικό που τελικά θα επιλέξει η Apple για αυτά μπορεί να αλλάξει. Άλλα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν έναν LiDAR αισθητήρα αλλά όχι κάποια άλλη κάμερα ενώ θα φορτίζουν ασύρματα σε μια ειδική βάση που θα έχουν.

    Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles