11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Elon Musk τάσσεται υπέρ της Epic Games ονομάζοντας την προμήθεια του App Store “φόρο στο Internet”

    O Elon Musk που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται συχνά σε δημοσιεύματα που αφορούν την Apple και δημόσια υποστήριξε την Epic Games και τάχθηκε κατά της πολιτικής του App Store της Apple.

    Ονόμασε λοιπόν την προμήθεια που ζητάει η Apple από τους προγραμματιστές του App Store ως ένα παγκόσμιο φόρο στο Internet τονίζοντας πως η Epic έχει απόλυτο δίκαιο.

    Η δικαστική διαμάχη της Apple με την Epic δεν έχει ολοκληρωθεί και έτσι με αφορμή το παραπάνω σχόλιο του Musk ο CEO της Epic Tim Sweeney δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε και αυτός με την σειρά του.

    “Ο φόρος που επιβάλλει η Apple είναι πολύ πιο καταστροφικός από ότι πολλοί νομίζουν. Εφαρμόζεται σε ψηφιακά αγαθά που βρίσκονται στο iOS αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πως στο μέλλον πως όλα τα φυσικά αγαθά θα έχουν μια ψηφιακή παρουσία και η Apple με αυτό τον τρόπο θα φορολογεί και θα κάνει έλεγχο του παγκόσμιου εμπορίου. Κάποιος πρέπει να σταματήσει την Apple.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.