17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Elon Musk συναντά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Tim Cook, εν μέσω ισχυρισμών για διαμάχη στο Twitter στο App Store

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Apple, Tim Cook, στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με ένα tweet που κοινοποίησε ο Musk σήμερα το απόγευμα.

    Ο Musk ευχαρίστησε τον Cook που τον πήγε στα κεντρικά γραφεία της Apple, χωρίς να αναφέρει τι μπορεί να είχαν συζητήσει οι δυο τους. Η συνάντηση έρχεται αμέσως μετά τον ισχυρισμό του Musk τη Δευτέρα ότι η Apple έχει «σταμάτησε ως επί το πλείστον» να προσφέρει διαφημίσεις στο Twitter και ότι η Apple είχε απειλήσει να «απομακρύνει το Twitter από το App Store της».

    Ο Musk είπε ότι η Apple έχει «απαιτήσει μετριοπάθεια», αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσε να είχε πει η Apple για τη μετριοπάθεια. Το Twitter υφίσταται ραγδαίες αλλαγές από την εξαγορά του Musk τον Οκτώβριο και πολλοί υπάλληλοι που χειρίζονταν τη μετριοπάθεια και τη χάραξη πολιτικής έχουν απολυθεί ή έχουν εγκαταλείψει την εταιρεία.

    Η Apple έχει πατάξει άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για χαλαρές πολιτικές μετριοπάθειας, όπως το Parler, επομένως υπάρχει πραγματικός κίνδυνος το Twitter και η Apple να καταλήξουν σε μια μεγάλη διαμάχη εάν το Twitter αποτύχει να χειριστεί επαρκώς ακατάλληλο περιεχόμενο. Το Twitter έχει ήδη αποκαταστήσει περισσότερους από 62.000 λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Trump, και δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό θα είναι κάτι που ρίχνει περισσότερο λάδι σε αυτή την φωτιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.