20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Eddy Cue της Apple ήθελε να φέρει το iMessage στο Android από το 2013

    Το iMessage έχει γίνει τόσο δυνατό μέρος του οικοσυστήματος της Apple που έχει οδηγήσει πολλούς χρήστες να μείνουν σε αυτό απομακρύνοντας τους από το Android.

    Αν και η Apple είναι υπέρμαχος αυτής της θέσης μέρος των κειμένων που δημοσιεύτηκαν σήμερα από την δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic δείχνουν πως τουλάχιστον ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ήθελε την εφαρμογή αυτή να βρει τον δρόμο της και στο Android. Ο λόγος για τον Eddy Cue.

    To The Verge κοινοποίησε πρώτο αυτές τις πληροφορίες που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

    Τα κείμενα παρουσιάζουν email συζητήσεις μεταξύ του Cue και του Craig Federighi πίσω το 2013 με τον πρώτο να πιέζει όλη την ομάδα ώστε να φέρουν το iMessage στο Android.

    Cue: Πραγματικά πρέπει να φέρουμε το iMessage στο Android. Έχω κάποιους ανθρώπους που κάνουν έρευνα για αυτό αλλά θα πρέπει να οργανωθούμε όλοι και να το κάνουμε επίσημο project. Θέλουμε να χάσουμε μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές στον mobile χώρο από την Google; Έχουν την αναζήτηση, το mail, δωρεάν βίντεο και είναι πολλοί γρήγοροι και στους πλοηγούς. Έχουμε την καλύτερη εφαρμογή μηνυμάτων και θα πρέπει να την καθιερώσουμε ως ένα στάνταρ. Δεν ξέρω πως θα την κάνουμε να μας φέρει έσοδα αλλά δεν μας στοιχίζει πολύ η διαχείριση της.

    Federighi: Έχεις κάποιες σκέψεις για το πως θα κάνουμε αυτή την αλλαγή από το WhatsApp στο iMessage έτσι ώστε να κερδίσουμε τους χρήστες του Android που δεν έχουν ούτως ή άλλως πολλούς iOS φίλους; To iMessage είναι μια ωραία υπηρεσία και εφαρμογή αλλά για να κάνεις τους χρήστες να αλλάξουν το δίκτυο μηνυμάτων τους θα χρειαστούμε μια πολύ καλύτερη εφαρμογή. Διαφορετικά αυτό που θα καταφέρουμε είναι απλά να δώσουμε την δυνατότητα σε οικογένειες που έχουν iPhone να αγοράσουν στα παιδιά τους μια φτηνή Android συσκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.