19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο A15 Bionic επεξεργαστής της Apple συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πίσω του

    Ας φανταστούμε ότι τα τρέχοντα καλύτερα chipsets για κινητά στον κόσμο εισέρχονται σε ένα μπαρ. Διασκεδάζουν πολύ, και μετά από μερικά ποτά, αποφασίζουν να στοιχηματίσουν στο ποιος θα κέρδιζε σε διαγωνισμό πάλης. Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι όταν πρόκειται για το Android, υπάρχει ένας σαφής νικητής την ίδια ώρα που ο A15 Bionic επεξεργαστής της Apple απλά παρακολουθεί από απόσταση.

    Ο γνωστός leaker Ice Universe μόλις μοιράστηκε νέα αποτελέσματα του Geekbench 5, παρουσιάζοντας συναγωνίζονται όλοι οι τελευταίοι mobile επεξεργαστές.. Κοιτάζοντας το γράφημα, θα μπορούσε κανείς εύκολα να πει ότι το A15 Bionic της Apple εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα σε όλους τους τομείς, τόσο στην ενιαία όσο και στην πολυπύρηνα βαθμολογία.

    Η συγκριτική δοκιμή έγινε μεταξύ των Apple A15 Bionic, MediaTek Dimensity 9000, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, Samsung Exynos 2200, καθώς και του Qualcomm Snapdragon 888 για συγκριτικούς σκοπούς.

    Πέρα από την επικράτηση του Apple A15 Bionic, στα τεστ με τον ένα και τους πολλούς πυρήνες, στο Android φάσμα επικρατεί ο MediaTek Dimensity 9000, ο οποίος σε επιδόσεις τόσο με τον ένα όσο και με τους πολλούς πυρήνες έρχεται κοντά στον Α15.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.