17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο συνεργάτης μας Aspyr σας εύχεται καλές γιορτές και δίνει έναν Retina iMac | Διαγωνισμός

    Screen Shot 2014-12-09 at 01.48.15

    Η Aspyr είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας συνεργάτες και όχι άδικα μιας και σαν publisher παιχνιδιών έχει μεταφέρει άριστα μεγάλους και σημαντικούς τίτλους στην πλατφόρμα του OS X.

    Με τις διακοπές των Χριστουγέννων λοιπόν να πλησιάζουν ένας νέος διαγωνισμός ξεκίνησε από την εταιρεία με μεγάλο έπαθλο ένα Retina 5K iMac και όλα τα παιχνίδια της εταιρείας για Mac!!

    Ο διαγωνισμός γίνεται μέσω του site GameAgent.com! H συμμετοχή είναι απλή μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε εγγραφή και συνδεθείτε με τον GameAgent λογαριασμό σας συμπληρώνοντας μια πάρα πολύ απλή φόρμα.

    Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να συμμετέχετε και μάλιστα να βιαστείτε μιας και οι συμμετοχές κλείνουν στις 11 Δεκεμβρίου.

    Δώρα

    Μεγάλο Δώρο:

    • Fully-loaded, 2014 iMac Retina 5K
    • Aspyr Media t-shirt
    • Access to a copy of every currently-published Aspyr Media Mac game or game content, including: Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, Borderlands: The Pre-Sequel. Geometry Wars 3: Dimensions, Complete Call of Duty: Modern Warfare seriesand more!

    9 ακόμη τυχεροί θα λάβουν:

    • Single free Aspyr Media Mac game or game content of choice
    • Aspyr Media t-shirt

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles