17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο προμηθευτής της Apple TSMC δέχτηκε σοβαρό πλήγμα από τον πρόσφατο σεισμό

    taiwan

    Ο προμηθευτής chip της Apple TSMC αναφέρει πως ο πρόσφατος σεισμός που χτύπησε την Ταιβάν δημιούργησε ζημιές που θα έχουν επιπτώσεις στην παραγωγή αλλά ακόμη δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα πόσο σοβαρές θα είναι αυτές.

    Η εν λόγω εταιρεία είναι η μία από τις δύο με τις οποίες συνεργάζεται η Apple για την κατασκευή chip στο iPhone 6S και αυτή που θα επέλεγε κατά πάσα πιθανότητα η Apple για τον A10 επεξεργαστή της για το iPhone 7.

    Σεισμός των 6.4 ρίχτερ στις 6 Φεβρουαρίου σκότωσε 116 άτομα με χιλιάδες τραυματίες προξενώντας παράλληλα πολλές ζημιές σε παραγωγικές μονάδες της χώρας.

    Αρχικά η TSMC είχε αναφέρει πως περιμένει το 95% της παραγωγής της να επιστρέφει μέσα σε 2-3 μέρες και τελικά θα χανόταν το 1% της παραγωγής του 2016. Πάρα αυτά το Digitimes αναφέρει πως οι ζημιές είναι πιο σοβαρές από ότι είχαν αρχικά υπολογιστεί.

    Το αν το παραπάνω γεγονός θα επηρεάσει την επικείμενη συμφωνία με την Apple για την κατασκευή του A10 σε αποκλειστικότητα και την απομάκρυνση της Samsung μένει να το δούμε στο άμεσο μέλλον.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles