15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Ο μεταπωλητής της Apple B&H Photo απαριθμεί τα «M2 Mac mini» και «Mac mini tower» πριν από το #WWDC22

    Ο εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Apple, B&H Photo, έχει κάνει κάποιες εικασίες σήμερα το πρωί σχετικά με το νέο υλικό που μπορεί να δούμε στην κεντρική ομιλία του WWDC της Apple τη Δευτέρα, μαζί με τις συνήθεις εκδόσεις iOS 16, macOS 13 και άλλες εκδόσεις λογισμικού.

    Ο μεταπωλητής έχει δημιουργήσει σελίδες προϊόντων κράτησης θέσης για ένα M2 Mac mini που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει (το M1 Mac mini έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2020) και ένα φαινομενικά ολοκαίνουργιο προϊόν «Mac mini tower», το οποίο μπορεί να είναι μια αναφορά στο νέο Apple Silicon Mac Pro…

    Φυσικά, όλα αυτά μπορεί να μην επαληθευτεί. Οι καταχωρίσεις ιστότοπων σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Apple είναι συχνά αναξιόπιστοι δείκτες. Γενικά, η Apple δεν μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με τις ανακοινώσεις της με τρίτους συνεργάτες παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Στο παρελθόν, οι έμποροι λιανικής έχουν δημιουργήσει σελίδες κράτησης θέσης για όλα τα είδη προϊόντων της Apple που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

    Τούτου λεχθέντος, πολλοί άνθρωποι αναμένουν ότι η Apple θα ξεκινήσει το επόμενο στάδιο τον επεξεργαστών της Δευτέρα, με την κυκλοφορία του τσιπ M2.

    Αυτό πιθανότατα θα φαίνεται στο εσωτερικό ως το τσιπ που τροφοδοτεί ένα MacBook Air νέας γενιάς, το οποίο θα διαθέτει επίσης ένα επανασχεδιασμένο περίβλημα και μερικές νέες επιλογές χρωμάτων. Το τσιπ M2 αναμένεται να διαθέτει επιπλέον πυρήνες GPU σε σύγκριση με το M1 και να χρησιμοποιεί τα σχέδια πυρήνων CPU και GPU που βρίσκονται στο τσιπ A15 του iPhone 13, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 10% αυξημένη απόδοση και σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση ισχύος.

    Η λίστα προϊόντων Mac mini tower φαίνεται να υποδηλώνει ότι η συσκευή τροφοδοτείται από το τσιπ M1 Pro. Αυτό είναι πιθανώς ένας άλλος δείκτης ότι οι πληροφορίες είναι παραποιημένες ή απλώς παραπλανητικές. Υπήρχαν πράγματι κάποιες φήμες πριν ότι η Apple ετοίμαζε μια ενημέρωση για το Mac mini με ένα τσιπ M1 Pro μέσα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει τι σημαίνει ο όρος “tower”.

    Αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι να δουν τη Δευτέρα είναι η αποκάλυψη ενός νέου Mac Pro. Τουλάχιστον μια πρώτη ματιά στο νέο μηχάνημα και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές. Στην πραγματικότητα, η Apple αναγνώρισε ήδη την ύπαρξη του νέου Mac Pro στο τέλος της εκδήλωσης του Μαρτίου, κάνοντας tease και αναφέροντας «έχουμε ακόμη ένα προϊόν: το Mac Pro, αλλά αυτό είναι για άλλη μια μέρα». Το Apple Silicon Mac Pro δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.