19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο επερχόμενος A14 επεξεργαστής των iPhone 12 θα είναι 40% πιο γρήγορος σε σύγκριση με τον A13

    Καθώς και πλησιάζουμε εβδομάδα με την εβδομάδα πιο κοντά στις ανακοινώσεις και παρουσιάσεις των επερχόμενων iPhone της Apple, οι διαρροές κυρίως από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναμένεται να αυξηθούν.

    Η Apple λοιπόν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο Twitter ο leaker με την ονομασία @komiya_kj θα φέρει για ακόμη μια φορά τρομερές επιδόσεις με το chip που θα βρίσκεται στην καρδιά των επερχόμενων iPhone.

    O Α14 λοιπόν αναμένεται να έχει 40% μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και 50% καλύτερες επιδόσεις στον τομέα των γραφικών από τον A13 επεξεργαστή της Apple που συναντήσαμε πέρυσι στα iPhone 11 και στο iPhone SE.

    Αυτή την στιγμή ο Snapdragon 865+ βρίσκεται πίσω κατά 25% στις επιδόσεις μονού πυρήνα σε σύγκριση με τον A13 της Apple κερδίζοντας βέβαια στο σκορ με τους πολλαπλούς πυρήνες. Αν επαληθευτούν τα παραπάνω βέβαια το A14 chip της Apple θα αφήσει για ακόμη μια φορά τον ανταγωνισμό πολύ πίσω….

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.