17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο εκτελεστικός διευθυντής της Apple, Phil Schiller, απενεργοποιεί τον λογαριασμό του στο Twitter

    Ο Phil Schiller της Apple, υπεύθυνος για τις εκδηλώσεις της Apple και το App Store, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην πλατφόρμα.

    Ο Schiller χρησιμοποιούσε συχνά τον λογαριασμό του για να προωθήσει νέα προϊόντα, υπηρεσίες, λογισμικό και πρωτοβουλίες της Apple και να αλληλεπιδράσει με πελάτες. Όπως σημειώνει στο Twitter ο Mark Gurman του Bloomberg, ωστόσο, ο λογαριασμός του Schiller δεν υπάρχει πλέον. Ο λογαριασμός είχε πάνω από 200.000 ακόλουθους και δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2008 σύμφωνα με ένα διαδικτυακό αρχείο του λογαριασμού με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου.

    Χθες, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός του πρώην προέδρου Trump θα αποκατασταθεί στην πλατφόρμα μετά την αναστολή του τον Ιανουάριο του 2021. Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, σχολίασε το μέλλον του Twitter και τη σχέση της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την Apple. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Cook είπε ότι εξακολουθούσε να ελπίζει ότι το Twitter θα διατηρήσει τα πρότυπα μετριοπάθειας και άρνησης επιθετικών προσβολών υπό τη νέα ηγεσία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.