16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Instagram υπερασπίζεται τη μετάβαση στο περιεχόμενο βίντεο, λέει ότι η υποστήριξη φωτογραφιών θα συνεχιστεί

    Το Instagram έχει προωθήσει περαιτέρω την εφαρμογή κοινωνικών μέσων σε περιεχόμενο βίντεο προκειμένου να ανταγωνιστεί το TikTok, αλλά πολλοί χρήστες του Instagram δεν ήταν ευχαριστημένοι με τη συνεχιζόμενη εστίαση στο βίντεο.

    Οι διασημότητες έχουν μιλήσει εναντίον της αλλαγής και μια αίτηση προς το «Make Instagram Instagram Again» συγκέντρωσε περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια likes, με αποτέλεσμα ο CEO του Instagram Adam Mosseri να μοιράζεται ένα βίντεο στο Twitter εξηγώντας τα σχέδια του Instagram.

    Ο Mosseri επιβεβαίωσε ότι «όλο και περισσότερο το Instagram θα γίνει βίντεο με την πάροδο του χρόνου», κάτι που ισχυρίζεται ότι θα συμβεί «ακόμα και αν δεν αλλάξουμε τίποτα». Είπε ότι ό,τι μοιράζονται οι άνθρωποι στο Instagram μετατοπίζεται ήδη σε βίντεο με την πάροδο του χρόνου και το Instagram «θα πρέπει να κλίνει σε αυτή τη στροφή, ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει φωτογραφίες».

    Το Instagram πειραματίζεται με «έναν αριθμό διαφορετικών αλλαγών στην εφαρμογή», ​​σύμφωνα με τον Mosseri. Η έκδοση πλήρους οθόνης της ροής που βλέπουν ορισμένοι χρήστες είναι μια δοκιμή για ένα “μικρό ποσοστό ατόμων”. Ο Mosseri λέει ότι το Instagram στοχεύει να προσδιορίσει εάν μια εμπειρία πλήρους οθόνης για φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να είναι «μια πιο διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία». Εάν η λειτουργία αποσταλεί στο υπόλοιπο Instagram, θα πρέπει να βελτιωθεί πρώτα.

    Ο Mosseri είπε ότι το Instagram θα συνεχίσει τελικά να υποστηρίζει φωτογραφίες, αλλά ότι η εφαρμογή «πρέπει να εξελιχθεί γιατί ο κόσμος αλλάζει γρήγορα» και το Instagram πρέπει «να αλλάξει μαζί του».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.