25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι Live Photos χρειάζονται τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο

    live-photos

    Ένα από τα πιο cool αν μας επιτραπεί η έκφραση χαρακτηριστικά των νέων iPhone 6S και 6S Plus είναι τα Live Photos. Αν όμως σας ενθουσιάζει η ιδέα αλλά θα αγοράσετε το βασικό μοντέλο των 16 GB ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

    Ο λόγος είναι πως οι Live Photos χρειάζονται σχεδόν τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο από ότι μια κανονική εικόνα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TechCrunch. Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως το νέο σύστημα της κάμερας έχει πάει στα 12 MP αυτό μεταφράζεται πως ήδη το μέγεθος των εικόνων χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο κατά 50% περισσότερο.

    Αξίζει να τονίσουμε πως οι Live Photos δεν είναι βίντεο αλλά σταθερές JPG εικόνες τις οποίες το iPhone κάνει animate όταν χρησιμοποιείται την νέα 3D Touch χειρονομία της εφαρμογής Photos.

    Σύμφωνα με την Apple μια Live Photo είναι ουσιαστικά μια 12 MP φωτογραφίες με προσθήκες λίγο πριν και λίγο μετά την λήψη καταγράφοντας τόσο την κίνηση όσο και τον ήχο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles