25.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Οι χρήστες iPhone συνεχίζουν να παραπονιούνται για προβλήματα διάρκειας μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του iOS 16

    Το iOS 16 είναι διαθέσιμο για περίπου δύο εβδομάδες και οι χρήστες συνεχίζουν να παραπονιούνται ότι η ενημέρωση έχει καταστρέψει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone τους. Ενώ η προσωρινή επίπτωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι φυσιολογική μετά από μια ενημέρωση λογισμικού, κάτι διαφορετικό φαίνεται να συμβαίνει αυτή τη φορά, με τους χρήστες iPhone να διαμαρτύρονται ακόμα δύο εβδομάδες αργότερα…

    Όταν ενημερώνετε το iPhone σας σε μια νέα έκδοση του iOS, υπάρχει συνήθως ένα προσωρινά επιβάρυνση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας αμέσως μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το iOS κάνει πράγματα στο παρασκήνιο, όπως είναι η εκ νέου τοποθέτηση αρχείων σε ευρετήρια, φωτογραφιών, εφαρμογών και πολλά άλλα. Αυτή η συμπεριφορά στην μπαταρία του iPhone σας είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη με τις ετήσιες μεγάλες εκδόσεις λογισμικού της Apple, όπως το iOS 16, επειδή είναι τόσο μεγάλες ενημερώσεις.

    Σε γενικές γραμμές, αυτό οδηγεί σε μια πλημμύρα παραπόνων για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αμέσως μετά την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης λογισμικού. Αλλά μόλις ολοκληρωθεί όλη η αναπροσαρμογή του παρασκηνίου, τα παράπονα συνήθως υποχωρούν. Φέτος, ωστόσο, τα παράπονα δεν έχουν υποχωρήσει και πολλοί χρήστες είναι πεπεισμένοι ότι το iOS 16 έχει καταστρέψει εντελώς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone τους.

    Η Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει αυτές τις ανησυχίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τους χρήστες του iOS 16. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το iOS 16.0.2 στο κοινό χωρίς καμία αναφορά σε βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το iOS 16.1 βρίσκεται επίσης σε δοκιμή beta.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.