14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Οι χρήστες ακόμη δεν αναβαθμίζουν στην iOS 15 το ίδιο γρήγορα όσο στην iOS 14

    Εκτιμώμενα δεδομένα χρηστών δείχνουν πως σχεδόν το 21% των ενεργών iPhone χρηστών έχουν προχωρήσει στην αναβάθμιση της iOS 15 ένα νούμερο μικρότερο σε σύγκριση με την iOS 14 το ίδιο διάστημα πέρυσι.

    Τα πρώτα δεδομένα της Mixpanel δείχνουν πως σχεδόν οι μισοί χρήστες αναβάθμιση στην iOS 15 τις πρώτες δύο μέρες σε σύγκριση με εκείνους του iOS 14 το 2020. Έτσι στις 22 Σεπτεμβρίου του 2021 8.5% χρηστών είχαν αναβαθμίσει στο νέο λογισμικό της Apple σε σύγκριση με το 14.5% την ίδια περίοδο πέρυσι με την iOS 14.

    Source: Mixpanel

    Αυτή την στιγμή η Mixpanel υπολογίζει πως το 73.48% των χρηστών έχουν παραμείνει στην iOS 14 και το 5.78% σε παλαιότερες εκδόσεις.

    Η Apple ήδη δουλεύει πάνω στην iOS 15.1 που θα λύσει πολλά από τα bugs που έκαναν την εμφάνιση τους στην iOS 15.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.