19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι φωτογραφίες των iPhone 7/Plus του Sonny Dickson είναι αυθεντικές;

    iPhone-7-Sonny-Dickson-001-500x346

    Ο γνωστός για τις διαρροές τεχνολογικών προϊόντων Sonny Dickson για αρκετό διάστημα παρέμεινε σιωπηλός σε ότι έχει να κάνει με κάποια διαρροή επερχόμενης Apple συσκευής.

    Χθες επέστρεψε στον χορό των φημών κάνοντας tweet μια σειρά από υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών που θεωρητικά δείχνουν τα επερχόμενα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Και οι δύο συσκευές είναι σε Rose Gold χρωματισμό.

    Στις φωτογραφίες ξεχωρίζουμε άνετα πολλά από τα χαρακτηριστικά που φημολογούνται εδώ και καιρό για τα επερχόμενα iPhone της Apple.

    iPhone-7-Sonny-Dickson-002-500x357

    Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως αν πρόκειται για δύο dummy μοντέλα, δύο πρωτότυπα μοντέλα ή ακόμη και δύο ψεύτικα μοντέλα. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να κοιτάμε επίσης και στα πραγματικά επερχόμενα μοντέλα της Apple που λογικά θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους στο κοινό φέτος τον Σεπτέμβριο.

    Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως ο Dickson δεν έχει κάνει διαθέσιμο ακόμη κάποιο βίντεο αυτών των συσκευών οπότε θα αναμένουμε και από τον ίδιο νεότερα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles