20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι σαρώσεις των AirPods Pro 2 αποκαλύπτουν τον πιθανό κρυφό σκοπό του νέου βρόχου κορδονιού

    Τα AirPods Pro 2 κυκλοφόρησαν την περασμένη Παρασκευή ως η πρώτη νέα έκδοση της Apple από την αρχική τους κυκλοφορία το 2019. Μερικές από τις μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν τη συνοδευτική θήκη φόρτισης, με μια νέα θήκη με κορδόνι, την ενσωμάτωση Find My και ενσωματωμένα ηχεία.

    Μια νέα ματιά με αξονικό τομογράφο στα AirPods Pro 2 από τη Lumafield δείχνει μια ματιά στο εσωτερικό της θήκης φόρτισης AirPods Pro 2 και φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα σε αυτή τη νέα θήκη με κορδόνι από ό,τι φαίνεται αρχικά.

    Η σάρωση CT δείχνει ότι η εσωτερική διάταξη της νέας θήκης φόρτισης AirPods Pro 2 είναι περίπου η ίδια με την πρώτη γενιά. Υπάρχουν δύο μπαταρίες που περιβάλλουν την κύρια πλακέτα μαζί με μαγνήτες για να κρατούν το καπάκι κλειστό και να συγκρατούν καθένα από τα ακουστικά στη θέση του. Υπάρχουν επίσης τέσσερις μαγνήτες γύρω από το πηνίο ασύρματης φόρτισης για υποστήριξη της φόρτισης MagSafe.

    Εκεί που τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα, ωστόσο, είναι όταν κοιτάς το μεταλλικό κομμάτι στο πλάι της θήκης φόρτισης. Η Apple λέει ότι αυτό είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τη θήκη με κορδόνι, αλλά οι αξονικές τομογραφίες προτείνουν κάτι περισσότερο:

    Υπάρχει μια νέα μεταλλική οπή στο πλάι της θήκης. Η Apple λέει ότι είναι για το κορδόνι, αλλά φαίνεται να εξυπηρετεί έναν επιπλέον σκοπό: έχει βάθος 4 mm και μήκος 18 mm, με κρυφή ουρά που συνδέεται με ένα μεταλλικό μαξιλάρι γύρω από τη θύρα Lightning. Ίσως είναι μια κεραία που υποστηρίζει τη βελτιωμένη παρακολούθηση “Find My”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.