17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι πωλήσεις των iOS συσκευών ξεπερνούν αυτές των Wintel για 1η φορά!

    cke3fvlveaa3-ju-large

     

    Όπως σας ανακοινώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η Apple είχε ακόμη ένα φανταστικό τρίμηνο πωλώντας 47 εκατ. iPhonew και 10.9 εκατ. iPads, συνολικά 57.9 εκατ. iOS συσκευές. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις αυτού του τριμήνου αγγίζουν πλέον τις πωλήσεις των Windows PC όπως αναφέρει ο Benedict Evans toy Α16Ζ.

    Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γράφημα, οι πωλήσεις των iOS συσκευών αυξήθηκαν με ταχείς ρυθμούς  από τον Ιούνιο του 2008 κι έπειτα, με συνεχή αυξητική τάση χρόνο με το χρόνο. Αντίθετα οι πωλήσεις PC είχαν πιάσει κορυφή τον Ιούνιο του 2011 κι έκτοτε πέφτουν σταθερά. Για το τελευταίο 12μηνο οι πωλήσεις και των 2 κλάδων είναι κάτι λιγότερο από 300 εκατ. τεμάχια για το καθένα.

    evans

    Επιπλέον, ο Evans αναφέρει, ότι οι πωλήσεις Android συσκευών είχαν ξεπεράσει αυτές των PC των Μάρτιο του 2012. Η συνολική εγκατεστημένη βάση PC είναι περίπου 1.5 δις τεμάχια, αριθμό τον οποίο έχει ήδη ξεπεράσει η συνολική βάση Android συσκευών και αν οι πωλήσεις iOS συσκευών συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς τότε πολύ σύντομα και αυτές θα ξεπεράσουν αυτό το όριο.

    Βλέπεται αγαπητοί φίλοι πόσο προφητικός ήταν ο Steve Jobs  όταν κάποτε έλεγε ότι η mobile πλατφόρμα θα είναι οι υπολογιστές του μέλλοντος…..

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles