18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι πωλήσεις του iPhone 14 Plus «Χαμηλότερες από το αναμενόμενο» μετά την διάθεση του την περασμένη εβδομάδα

    Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iPhone 14 Plus, εμφανίστηκε μια ακόμη αναφορά απροσδόκητα χαμηλών πωλήσεων για το iPhone 14‌ και το iPhone 14‌ Plus, υποδηλώνοντας ότι η Apple ενδέχεται να μειώσει ενεργά το απόθεμα και τις παραγγελίες εξαρτημάτων για τις συσκευές το συντομότερο αυτόν τον μήνα.

    Η αναφορά από το DigiTimes ισχυρίζεται ότι οι πωλήσεις των iPhone 14‌ και iPhone 14‌ Plus επισκιάζονται σημαντικά από μια «ενθουσιώδη» ανταπόκριση στα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro Max. Πηγές που μιλούν στο DigiTimes λένε ότι παρά τις διαφορές στην απόδοση πωλήσεων μεταξύ των μοντέλων iPhone Pro και μη Pro φέτος, οι συνολικές αποστολές μοντέλων iPhone 14 πιθανότατα θα είναι περίπου ίδιες με εκείνες για τη σειρά iPhone 13 στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

    Εάν οι πωλήσεις των iPhone 14‌ και ‌iPhone 14‌ Plus «παραμείνουν σταθερές» στο εγγύς μέλλον, η Apple φέρεται να μειώσει τις παραγγελίες εξαρτημάτων για την κατασκευή των συσκευών στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Εάν η Apple μειώσει τις παραγγελίες πιο επιθετικά από ό,τι αναμενόταν, τότε οι συνολικές αποστολές της σειράς iPhone 14 έως το τέλος του έτους μπορεί ακόμη και να μειωθούν σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 13 στο ίδιο χρονικό πλαίσιο πέρυσι. Η έρευνα δείχνει ότι η Apple περίμενε να κατασκευάσει περίπου 90 εκατομμύρια νέα iPhone συνολικά το δεύτερο εξάμηνο του 2022, αλλά αυτό θα μπορούσε να πέσει στα 80 εκατομμύρια μονάδες λόγω της «μειωμένης ζήτησης».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.