22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι πωλήσεις του Apple Watch αυξήθηκαν κατά 22% εξαιτίας της έλευσης των Series 4 μοντέλων στην αγορά

    Οι πωλήσεις του Apple Watch αυξήθηκαν το 2018 κατά 22% σύμφωνα με νέα δεδομένα της Counterpoint Research. Ο λόγος πίσω από αυτή την εντυπωσιακή αύξηση ήταν η δημοφιλία του Apple Watch Series 4.

    Πιο συγκεκριμένα το Apple Watch Series 4 ήταν το μοντέλο εκείνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2018 παρά το γεγονός πως ήταν διαθέσιμο μόνο για ένα τρίμηνο σε αυτό το έτος.

    “Οι πωλήσεις του Apple Watch αυξήθηκαν κατά 22% μέσα στο 2018. Το Apple Watch Series 4 ήταν ο σταρ αυτών των πωλήσεων. Το μοντέλο αυτό πούλησε περί τα 11.5 εκατομμύρια μέσα στο 2018 κάνοντας το αυτό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τον περασμένο χρόνο. Η τεράστια αυτή επιτυχία του πιστεύουμε πως είχε να κάνει με την εστίαση του σε χαρακτηριστικά υγείας.”

    Η Apple φαίνεται επίσης και με βάση τα παραπάνω να κυριαρχεί την αγορά των wearables έχοντας ένα μερίδιο που αγγίζει το 37%.

    Τα top πέντε smartwatches που αποτέλεσαν και το 48% της αγοράς για το 2018 ήταν τα:

    • Apple Watch Series 4
    • Apple Watch Series 3
    • Fitbit Versa
    • Imoo Z3
    • Apple Watch Series 2
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles