18.6 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Οι προσκλήσεις εκδήλωσης της Apple την Άνοιξη θα μπορούσαν να σταλούν ακόμη και αύριο

    Οι προσκλήσεις για την αναμενόμενη ανοιξιάτικη εκδήλωση της Apple θα μπορούσαν να σταλούν αύριο εάν οι πρόσφατες αναφορές αποδειχθούν σωστές.

    Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple σχεδίαζε να φιλοξενήσει μια ειδική εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου. Στη συνέχεια, ο Gurman επανέλαβε τη φήμη ενός γεγονότος στις 8 Μαρτίου στο ενημερωτικό δελτίο του “Power On”. Η Apple τείνει να στέλνει προσκλήσεις μια εβδομάδα πριν από τις εκδηλώσεις της.

    Πέρυσι, η Apple επέλεξε να διοργανώσει την ανοιξιάτικη εκδήλωσή της τον Απρίλιο, αλλά κατά τα άλλα η εταιρεία έχει επιλέξει με συνέπεια τον Μάρτιο για τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις της. Η Apple υπέβαλε πρόσφατα τρία νέα μοντέλα Mac, ένα iPad και ένα iPhone στην Ευρασιατική Οικονομική Βάση Δεδομένων, γεγονός που υποδηλώνει ότι επίκειται η κυκλοφορία νέων συσκευών. Η Apple φιλοξενεί επίσης τις περισσότερες εκδηλώσεις της τις Τρίτες, οπότε συνολικά η φήμη της 8ης Μαρτίου φαίνεται πολύ αληθοφανής.

    Η ανοιξιάτικη εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει τουλάχιστον την ανακοίνωση ενημερωμένων εκδόσεων του iPhone SE και του iPad Air, καθώς και ένα νέο Mac με νέο επεξεργαστή της Apple. Το νέο iPhone SE έχει επανειλημμένα φημολογείται ότι θα μοιάζει με το iPhone SE από το 2020, το οποίο από μόνο του μοιάζει πολύ με το iPhone 8, αλλά πιθανότατα θα προσθέσει το τσιπ A15 Bionic, μια βελτιωμένη πίσω κάμερα και συνδεσιμότητα 5G.

    Οι ενημερώσεις iOS 15.4 και iPadOS 15.4 ενδέχεται να συνδέονται με την εκδήλωση του Μαρτίου και την κυκλοφορία νέων συσκευών, επομένως είναι πιθανό αυτές οι ενημερώσεις να κυκλοφορήσουν και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.