18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Οι καλύτερες mail εφαρμογές για το iPhone

     

     

    3D-Touch-4-970x600

     

    Δεν έχει σημασία πως χρησιμοποιείτε τα email σας, αλλά πάντα υπάρχει μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να τα χρησιμοποιείτε καλύτερα.

    Εάν η εφαρμογή Mail του iPhone δεν σας ικανοποιεί και τόσο, υπάρχουν αρκετές άλλες εφαρμογές για τα email σας, τις οποίες και μπορείτε να βρείτε στο App Store. Ωστόσο, καλό είναι να αναφέρουμε πως η εφαρμογή Mail της Apple είναι εξίσου καλή, ενώ σας επιτρέπει να συνδέσετε αρκετούς λογαριασμούς από διαφορετικές υπηρεσίες και να τις έχετε όλες σε ένα φάκελο Inbox, να συνδέσετε το ημερολόγιό σας, να εργάζεστε με επισυναπτόμενα αρχεία και άλλα πολλά.

    Από την άλλη, υπάρχουν αρκετές third-party εφαρμογές για τα emails στο App Store, οι οποίες να ικανοποιούν τις ανάγκες σας ακόμη καλύτερα. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις καλύτερες εφαρμογές για τα email σας.

    1. Spark

    Spark-by-Readdle-1.0-for-iOS-Smart-Inbox-iPhone-screenshot-001

     

    To Spark αποτελείται από ένα «έξυπνο» inbox το οποίο μπορεί να εντοπίσει αν κάτι είναι προσωπικό ή απλά ένα newsletter. Τα email κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το είδος τους, με τα προσωπικά σας να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε κάποια από τα σημαντικά μηνύματα ανοίγοντας την εφαρμογή. Με το Spark θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγχξετε και να διαγράψετε τα μηνύματά σας αρκετά γρήγορα. Ένα μόνο swipe θα χρειαστεί προκειμένου να τα διαγράψετε ή να τα βάλετε στο φάκελο με τα αχρείαστα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποιο email Pin και να το έχετε ως υπενθύμιση για κάτι που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε «αναβολή» (Snooze) ενός email σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε αργότερα. Κάποιες γρήγορες/έτοιμες απαντήσεις σας επιτρέπουν να απαντήσετε γρήγορα και εύκολα σε κάποια emails, κάνοντας ένα και μόνο tap.

    Τελικό συμπέρασμα: Η εφαρμογή Spark είναι κατάλληλη για εκείνους που θέλουν να έχουν ένα καθαρό inbox κατά τη διάρκεια της ημέρας.

     

    2. CloudMagic

    cloudmagic

     

    H εφαρμογή CloudMagic είναι αρκετά γνωστή για τις smart cards, οι οποίες συνδέουν απευθείας άλλες εφαρμογές, όπως οι Todoist, Evernote, OneNote και άλλες. Έχει επίσης έναν πολύ ευφυές τρόπο για τη διαχείριση των επισυναπτόμενων αρχείων δίνοντας τη δυνατότητα να «τραβήξετε» αρχεία από κάποια cloud υπηρεσία, όπως είναι οι iCloud Drive, Dropbox και άλλες πολλές. Επίσης, παρέχει και τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής μέσω του Apple Watch, όπου και μπορείτε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα emails σας, χρησιμοποιώντας της εφαρμογή στον καρπό σας.

    Τελικό συμπέρασμα: Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για εκείνους τους χρήστες που στέλνουν ή λαμβάνουν αρκετά επισυναπτόμενα αρχεία μέσω email και θέλουν να έχουν μια σταθερή και χρήσιμη εφαρμογή γι’ αυτό τον λόγο.

     

    3. Microsoft Outlook

    B8he8tJIYAAHPhN

     

    Η εφαρμογή Outlook δεν είναι μόνο για εκείνους τους χρήστες που έχουν email στο Outlook.com. Είναι επίσης και για εκείνους τους χρήστες οι οποίοι εργάζονται με Gmail, Yahoo Mail, IMAP ή ακόμη και με κάποιο iCloud λογαριασμό. Ενσωματώνει μέσα σε μια εφαρμογή τα ημερολόγιά σας, τις επαφές, καθώς και τις υπηρεσίας cloud που χρησιμοποιείτε, όπως τις OneDrive, Dropbox και άλλες. Μπορείτε να ανοίξετε τα αρχεία Word ή Excel, να τα επεξεργαστείτε και να τα στείλετε πίσω στον αποστολέα εφόσον το επιθυμείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια calendar events  για Skype call, όπου και θα μπορείτε να τα ακολουθήσετε κατευθείαν μέσα από την καρτέλα Calendar της εφαρμογής.

    Τελικό συμπέρασμα: Το Outlook είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ευέλικτο ως εφαρμογή και μπορεί να ικανοποιήσει άνετα εκείνους που χρειάζονται μια ομαλή χρήση από μια εφαρμογή email για το κινητό τους.

     

    4. Dispatch

    dispatch-ios7-mail-app

     

    Με την εφαρμογή Dispatch μπορείτε να απαντήσετε στα emails σας με ένα και μόνο tap, χρησιμοποιώντας κάποιες από τις πιο χρησιμοποιημένες εκφράσεις που χρησιμοποιείτε όταν πληκτρολογείτε. Όταν ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε κάποια απάντηση σε ένα email, τα snippets τα οποία έχουν αποθηκευτεί, θα εμφανιστούν στην οθόνη σας κι έτσι μπορείτε να πατήσετε πάνω σε κάποιο για να συμπληρώσετε την υπόλοιπη φράση που γράφετε. Μπορεί να συνεργαστεί με αρκετές εφαρμογές, όπως οι Fantastical, Google Maps, και Skype, επομένως μπορείτε γρήγορα να βρείτε τα emails που χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη επισήμανση. Παράλληλα, η υποστήριξη του Apple Watch σας επιτρέπει να διαβάζετε και να απαντάτε στα emails σας, από τον καρπό σας.

    Τελικό συμπέρασμα: To Dispatch αποτελεί μια καλή εφαρμογή για emails και θα είναι χρήσιμη για εκείνους που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα μιας γρήγορης απάντησης και επισήμανσης στα διάφορα ηλεκτρονικά μηνύματά τους.

     

    5. Timyo

    AAEAAQAAAAAAAAIOAAAAJDc3ZjhjNzQ4LTgyZjUtNGFkZC05NTJjLWIxZWY5ODVjYzJhYw

     

    Η εφαρμογή Timyo είναι σχεδιασμένη για τη διαχείριση όλων των σημαντικών email σας που λαμβάνετε, μετατρέποντάς τα σε to-do actions ή events. Μπορείτε επίσης να θέσετε μια υπενθύμιση για να δείτε κάποιο email σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ το inbox του email σας μπορείτε να το δείτε και σε μορφή ημερολογίου προκειμένου να μπορέσετε να μεταφερθείτε σε μια συγκεκριμένη ημέρα, προκειμένου να δείτε τι έχετε να κάνετε εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ένα από τα καλά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι εκείνο το οποίο όταν στέλνετε ένα email, το Timyo σας επιτρέπει να εισάγετε το πότε περιμένετε να λάβετε απάντηση από τον παραλήπτη του email, προκειμένου να μπορέσει αυτόματα να εισάγει την προτεραιότητα (υψηλή ή χαμηλή) στο email το οποίο αποστέλετε.

    Τελικό συμπέρασμα: Η Timyo αποτελεί εκείνη την εφαρμογή που θα μπορέσει να γίνει προέκταση του χεριού σας, όταν πρόκειται για την αποστολή και λήψη email.

     

    6. eMail Widget

    Quickly-Archive-and-Mark-Email-As-Read

     

    To eMail Widget 2 βάζει όλα τα μη διαβασμένα emails στο κέντρο ειδοποιήσεων της συσκευής σας, όπου και μπορείτε να πραγματοποιήσετε διάφορες διεργασίες από εκεί, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Οι ενέργειες που μπορείτε να κάνετε είναι οι Archive, star, mark as read, send to spam ή να διαγράψετε κάποιο email κατευθείαν από την Lock screen κάνοντας απλά ένα swipe κι ένα tap. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 3 λογαριασμούς email στο συγκεκριμένο widget.

    Τελικό συμπέρασμα: To eMail Widget 2 αποτελεί εκείνο το widget το οποίο θα σας δώσει γρήγορη και άμεση πρόσβαση στα email σας και θα σας βοηθήσει να «καθαρίσετε» εύκολα το φάκελο των εισερχόμενων μηνυμάτων.

     

    Γενική ανασκόπηση & προτίμηση email App

    Κάθε μια από τις παραπάνω εφαρμογές αποτελεί ένα ξεχωριστό εργαλείο στα χέρια του κάθε χρήστη. Κάποιες από αυτές είναι πιο απλές και χρήσιμες, άλλες είναι πιο επαγγελματικές. Η κάθε μια εφαρμογή φέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά και στοιχεία που θα βοηθήσουν και θα φανούν χρήσιμα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες.

    Προσωπική προτίμηση αποτελεί το Microsoft Outlook, καθώς είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για emails και ενσωματώνει παράλληλα αρκετά χαρακτηριστικά, τα οποία κάποιες άλλες δεν φέρουν. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν στο App Store από την Microsoft και θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες τόσο των απλών χρηστών, όσο κι εκείνων που ζητούν κάτι παραπάνω από κάποια εφαρμογή email.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles