19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι εφαρμογές τρίτων δεν μπορούν να λάβουν το πλεονέκτημα της 120Hz ProMotion οθόνης των iPhone 13 Pro

    Τα νέα iPhone 13 Pro μοντέλα και επίσημα έκαναν το ντεμπούτο τους στην αγορά και έρχονται με την ProMotion τεχνολογία της Apple στην οθόνη τους που επιτρέπει έναν ρυθμό ανανέωσης από τα 10Hz μέχρι τα 120Hz – Η τεχνολογία αυτή κάνει την πλοήγηση περιεχομένου, το gaming και πολλά ακόμη πολύ πιο ομαλή δίνοντας μια καλύτερη οπτική εμπειρία στον χρήστη.

    App Store προγραμματιστές όμως ανακάλυψαν πως τα περισσότερα animations έχουν έναν περιορισμό στα 60Hz, κάτι που δίνει μια μη ισάξια οπτική εμπειρία στους χρήστες. Έτσι το ProMotion των iPhone 13 Pro αυτή την στιγμή δίνει 120Hz για κύλιση και μεταφορές πλήρους οθόνης αλλά όλα τα animations είναι κλειδωμένα στα 60Hz.

    O προγραμματιστής της Apollo εφαρμογής Christian Selig ήδη έχει δει τα πρώτα παράπονα από τους χρήστες για αυτό το θέμα.

    Ο ίδιος εικάζει πως η Apple μπορεί να έβαλε αυτό τον περιορισμό για να δώσει καλύτερη αυτονομία στα iPhone μοντέλα μιας και στα iPad Pro μοντέλα με την ίδια ProMotion τεχνολογία η Apple δεν έχει κανένα περιορισμό και όλα τα animations τρέχουν και αυτά στα 120Hz.

    Σε ότι αφορά τις ίδιες της εφαρμογές της Apple φαίνεται πως τρέχουν μέχρι 120Hz χωρίς κανένα περιορισμό στα iPhone 13 Pro και έτσι υπάρχει και το ενδεχόμενο το παραπάνω να είναι ένα bug ή ένα θέμα το οποίο η Apple θα το διορθώσει σε νεότερη αναβάθμιση του λογισμικού.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.