23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι ενημερώσεις του iOS 17 στο Πορτοφόλι, την Υγεία και τα Wallpapers φέρεται να αποκαλύφθηκαν σε renders

    Εν όψει της ανακοίνωσης του iOS 17 στο WWDC τον Ιούνιο, φήμες αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει αλλαγές στην εφαρμογή Πορτοφόλι, την εφαρμογή Υγεία και τη διεπαφή επιλογής ταπετσαρίας. Ένα νέο σύνολο ιδεών από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει δει ο ίδιος το iOS 17 προσπαθεί να οπτικοποιήσει πώς μοιάζουν αυτοί οι επανασχεδιασμοί εφαρμογών…

    Να τονίσουμε πως θα αντιμετωπίζαμε αυτή τη φήμη με σκεπτικισμό. Η πηγή της διαρροής είναι ο @analyst941 στο Twitter, ο οποίος δεν έχει καθιερωμένο μακροπρόθεσμο ιστορικό ακριβών διαρροών iOS. Ωστόσο, έχει προβλέψει σωστά ορισμένες λεπτομέρειες για το Dynamic Island του iPhone 14 Pro πριν από την κυκλοφορία του.

    Η πηγή ισχυρίζεται ότι έχει δει διάφορες πτυχές του iOS 17, συμπεριλαμβανομένης της νέας εφαρμογής Wallet, της νέας εφαρμογής Health και της ανανεωμένης διεπαφής για την προσαρμογή της ταπετσαρίας του iPhone σας. Με αυτή τη γνώση, η πηγή δημιούργησε ένα σύνολο εννοιών που απεικονίζουν πώς θα μοιάζουν αυτά τα νέα σχέδια.

    Η νέα εφαρμογή Πορτοφόλι λέγεται ότι διαθέτει μια ενημερωμένη διεπαφή που προσφέρει λειτουργικότητα αναζήτησης και ξεχωριστές καρτέλες για τις κάρτες σας και τις άλλες κάρτες σας, όπως κάρτες επιβίβασης αεροπορικών εταιρειών. Το iOS 17 θα προσθέσει επίσης μια κάτω γραμμή πλοήγησης στην εφαρμογή Πορτοφόλι, με αποκλειστικές καρτέλες για «Μετρητά», «Κλειδιά, «Αναγνωριστικά» και «Παραγγελίες».

    Η νέα εφαρμογή Health φέρεται να διαθέτει μια ανανεωμένη διεπαφή για την καρτέλα “Αγαπημένα” της εφαρμογής. Το νέο σχέδιο φέρεται να χρησιμοποιεί μικρότερα πλακίδια τετράγωνου σχήματος, επιτρέποντάς σας να βλέπετε πρόσθετες μετρήσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στην εφαρμογή.

    Τέλος, η Apple φέρεται να σχεδιάζει επίσης να αναθεωρήσει τη διαδικασία αλλαγής και προσαρμογής της ταπετσαρίας του iPhone σας. Η πηγή λέει:

    • Όλα τα νέα Grid-view εμφανίζουν 9+ ταπετσαρίες ταυτόχρονα.
    • Διαγράψτε γρήγορα ταπετσαρίες στην προβολή πλέγματος.
    • Αναδιάταξη της σειράς των ταπετσαριών σε προβολή πλέγματος.
    • Μοιραστείτε ή αντιγράψτε ταπετσαρίες κάνοντας σάρωση προς τα πάνω σε μία προβολή.
    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.