20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι δημιουργοί της Siri μας φέρνουν την Viv και μας αφήνουν άφωνους

    Viv-780x536

    Οι Dag Kittlaus και Adam Cheyer, δημιουργοί της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης πίσω από την Siri στο iPhone σήμερα παρουσιάσαν την νέα ψηφιακή βοηθό τους που είναι ακόμη καλύτερη.

    Η Viv – το όνομα της νέας αυτής ψηφιακής βοηθού – κρυφά ήταν σε επίπεδο δημιουργίας τα τελευταία 4 χρόνια σε άκρα μυστικότητα και είναι κατά πολύ ισχυρότερη της Siri πηγαίνοντας τον όρο AI σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

    Όταν η Apple εξαγόρασε την Siri τον Απρίλιο του 2010, 18 μήνες πριν την παρουσιάσει επίσημα στο iPhone 4S θα έπρεπε να κρύψει τους Kittlaus και Cheyer και να τους κλειδώσει σε ένα δωμάτιο στο Cupertino!

    Ίσως ακουστεί υπερβολικό αλλά πραγματικά η Viv έχει την δυναμική να αφήσει κατά πολύ πίσω της τόσο την Siri όσο και οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή βοηθό αυτή την στιγμή.

    H Viv είναι τόσο έξυπνη και τόσο ανοιχτή που άνετε συνδέεται με υπηρεσίες τρίτων για να ολοκληρώσει ακόμη και τα πιο σύνθετα ερωτήματα που μπορεί να της θέσει ο χρήστης της.

    Δείτε το demo παρακάτω και θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε.

    Η Viv “έρχεται σύντομα” και περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles