22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    [Οδηγός] Πως να βρείτε την τοποθεσία που έχετε κάνει λήψη μια φωτογραφία

    Πριν από το iOS 7 υπήρχε ένας έυκολος τρόπος να έχουμε μια επισκόπηση για την επισκόπηση της τοποθεσίας που έγινε λήψη μια φωτογραφία. Αυτό το χαρακτηριστικό ονομαζόταν Places και ήταν ουσιαστικά μέρος της εφαρμογής φωτογραφιών. Παρ’ όλα αυτά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είχε περιορισμένες λειτουργίες και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που θέλαμε να δούμε τις φωτογραφίες μας ταξινομημένες βάση τοποθεσίας που τραβήχτηκαν.

    Ωστόσο, με την κυκλοφορία του iOS 7, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό εξαφανίστηκε από το λογισμικό και αντικαταστάθηκε από ένα πιο εύκολο τρόπο προεπισκόπησης των διάφορων τοποθεσιών όπου είχαν τραβηχτεί οι φωτογραφίες. Βέβαια, για να έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε την τοποθεσία της φωτογραφίας θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τοποθεσίας κατά την διάρκεια λήψης της φωτογραφίας.

    Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να δείτε την τοποθεσία όπου κάνατε λήψη μια φωτογραφία, απευθείας μέσα από την εφαρμογή φωτογραφιών.

    • Βήμα 1ο: Ανοίξτε την εφαρμογή των φωτογραφιών και μεταβείτε στην καρτέλα Φωτογραφίες (Photos)
    • Βήμα 2ο: Σε οποιαδήποτε καρτέλα και αν βρίσκεστε, πατήστε πάνω στην τοποθεσία

    Moments-Collections-Years-Photos-app

    • Βήμα 3ο: Αυτό θα εμφανίσει την εφαρμογή των χαρτών, με ετικέτες στις τοποθεσίες όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Στην συνέχεια μπορείτε να πατήσετε πάνω σε κάποια ετικέτα για να δείτε τις φωτογραφίες

    Location-Moments-Collections-Years-Photos-app

    Για την δική σας ευκολία καλό είναι να μεταβείτε στην καρτέλα Year View και να δείτε από εκεί την τοποθεσία της κάθε φωτογραφίας. Ακόμα και αν έχετε φωτογραφίες από το παρελθόν στο iCloud τότε μπορείτε να δείτε την τοποθεσία που είχαν τραβηχτεί αυτές οι φωτογραφίες και να θυμάστε παλιές στιγμές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles