17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    [Οδηγός]|Πως να ευθυγραμμίσετε τις φωτογραφίες που έχετε κάνει λήψη από το iPhone;

     

    Instagram-straight-lines

    Κατά καιρούς, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων προτιμούν να κάνουν λήψη φωτογραφιών κρατώντας το κινητό τους πλάγια, πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο θα δώσει μία ποιο καλλιτεχνική νότα στην φωτογραφία. Ωστόσο, μετά από καιρό μπορεί να την επεξεργαστούν πάλι και να διαπιστώσουν πως η εικόνα φαίνεται πολύ καλύτερα ευθυγραμμισμένη και όχι πλάγια. Πλέον έχετε την δυνατότητα να κάνετε χειροκίνητα την ευθυγράμμηση των φωτογραφιών σας μέσω του τηλεφώνου σας. Η ευθυγράμμιση φυσικά μπορεί να γίνει και σε φωτογραφίες που ενώ έχετε τραβήξει σε ευθεία γραμμή, δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες.

    Σίγουρα, μία τέτοια κίνηση δεν είναι πάντα καλή από άποψη ποιότητας φωτογραφίας. Ωστόσο, επειδή το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν είναι εύκολο να βρεθεί από αρκετούς χρήστες, κάναμε τον παρακάτω οδηγό για να σας δείξουμε εύκολα και γρήγορα πως θα κάνετε ευθυγράμμιση.

    Πως να ευθυγραμμίσετε τις φωτογραφίες σας από το iPhone ή το iPad

    (Οι οδηγίες που θα δείτε παρακάτω δείχνουν screenshots από συσκευή iPhone, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια και για iPad)

    • Βήμα 1ο: Ανοίξτε την εφαρμογή των φωτογραφιών και επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε να ευθυγραμμίσετε
    • Βήμα 2ο: Στην πάνω δεξιά γωνία, πατήστε την επιλογή Edit

    Photo-to-straighten

     

    • Βήμα 3ο: Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε πάνω στο crop icon το οποίο είναι τοποθετημένο δίπλα από την επιλογή Cancel. Πατώντας θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη που θα σας παρέχει τα κατάλληλα ‘εργαλέια’ για να κάνετε crop και ευθυγράμμιση την φωτογραφία που θέλετε

    Straighten-photo-iphone

     

    • Βήμα 4ο: Ακριβώς κάτω από την φωτογραφία, παττήστε πάνω στο ημικύκλιο που θα εμφανιστεί και σύρετε δεξιά ή αριστερά για να προσαρμόσετε κατάλληλα την εικόνα
    • Βήμα 5ο: Εφόσον τελειώσετε με την επεξεργασία, πατήστε απλά στο κουμπί Done και οι αλλαγές σας θα αποθηκευτούν αυτόματα

    Αυτός είναι ένα εύκολος τρόπος για να ευθυγραμμίσετε οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμείτε. Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles