23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    [Οδηγός]|Πως να εισάγετε την βιβλιοθήκη φωτογραφιών από το iPhoto στο Photos App

    Η νέα εφαρμογή Photos για το OS X κάνει εύκολη την εισαγωγή του iPhoto library στην νέα βιβλιοθήκη της Photos App. Αν έχετε μόνο μία βιβλιοθήκη στο iPhoto, τότε η νέα εφαρμογή Photos θα κάνει την δουλειά αυτόματα για εσάς. Ωστόσο αν έχετε πολλαπλές βιβλιοθήκες, θα πρέπει να επιλέξετε ποια θέλετε να γίνει import στην νέα βιβλιοθήκη της εφαρμογής Photos. Παρακάτω σας δείχνουμε τον τρόπο και τα βήματα να το κάνετε.

    Οδηγίες για import μίας μόνο βιβλιοθήκης φωτογραφιών

    photos-for-os-x-preparing

     

    Αν απλά κάνετε upgrade από το iPhoto στην νέα εφαρμογή Photos για το OS X και έχετε μόνο μία βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο iPhoto, τότε το upgrade είναι για εσάς. Εφόσον ανοίξετε την νέα εφαρμογή Photos για πρώτη φορά, τότε η εφαρμογή αυτόματα θα εισάγει όλες τις φωτογραφίες σας από το iPhoto, εντός της εφαρμογής Photos.

    Αν είχατε έστω και μία iPhoto library στο Mac υπολογιστή σας, τότε θα αναβαθμιστεί αυτόματα στην βιβλιοθήκη της εφαρμογής Photos. Η παλαιά βιβλιοθήκη σας iPhoto ωστόσο, θα παραμείνει στον υπολογιστή σας σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhoto για οποιοδήποτε λόγο, αλλά αλλαγές που θα γίνουν σε κάποιες παλιές σας φωτογραφίες μέσω του iPhoto, δεν θα είναι δυνατό να συγχρονιστούν με την νέα εφαρμογή Photos. Αν δεν θέλετε να έχετε την παλιά βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iPhoto στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε απλά να την μεταφέρετε στον κάδο. Εφόσον γίνει το import στην νέα εφαρμογή Photos για OS X, τότε οι φωτογραφίες σας είναι ασφαλής, ενώ αν ενεργοποιήσετε και την λειτουργία iCloud Photo Library, τότε θα είναι αποθηκευμένες και στο iCloud.

     

    Οδηγίες για χρήστες που έχουν περισσότερες από μία βιβλιοθήκες φωτογραφιών

    Η νέα εφαρμογή Photos για OS X είναι συμβατή μόνο με την εισαγωγή μίας μόνος βιβλιοθήκης για κάθε υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να εισάγετε πολλές βιβλιοθήκες μαζί στην νέα εφαρμογή Photos. Ωστόσο, ακολουθόντας τον οδηγό στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να κάνετε ενοποίηση όλως των βιβλιοθηκών σας σε μία και να τις εισάγετε μετά στην εφαρμογή φωτογραφιών.

    photos-for-os-x-choose-library

     

    Επομένως, αν έχετε παραπάνω από μία βιβλιοθήκες στον υπολογιστή σας, τότε η εφαρμογή Photos θα σας ζητήσει να επιλέξετε ποια βιβλιοθήκη θέλετε να εισάγετε, την πρώτη φορά που θα τρέξετε την εφαρμογή. Εφόσον επιλέξετε την βιβλιοθήκη, η εφαρμογή Photos θα ετοιμάσει και θα εισάγει τις φωτογραφίες σας εντός της εφαρμογής.

    Μπορείτε ακόμη να κάνετε upgrade στις υπόλοιπες βιβλιοθήκες σας που βρίσκονται στον υπολογιστή σας. Απλά θα πρέπει να τις εισάγετε μία προς μία κάθε φορά που θα ανοίγετε την εφαρμογή Photos, πατώντας Option-Click κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή. Αυτό ανοίγει το παράθυρο “Choose Library” από όπου μπορείτε να επιλέξετε την βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας που ήδη έχετε εισάγει ή κάποια άλλη βιβλιοθήκη από το iPhoto ή το Aperture.

    photos-for-os-x-choose-library-option-click

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles