17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    [Οδηγός]|Πως να εισάγετε την βιβλιοθήκη φωτογραφιών του Lightroom στην Photos App

    lightroom-macbook-pro-hero

    Εαν είστε από εκείνους που εκτός από τις εφαρμογές iPhoto και Aperture, χρησιμοποιούσατε και το Adobe Lightroom για επεξεργασία φωτογραφιών, τότε σας έχουμε πλέον το τρόπο να εισάγετε την βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας από το Lightroom στην βιβλιοθήκη φωτογραφιών της εφαρμογής Photos για OS X.

    Όπως αρκετοί γνωρίζουν, το Lightroom είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα για την επαγγελματίες φωτογράφους, ωστόσο οι αρχάριοι σε αυτό το κομμάτι μπορεί να χαθούν λιγάκι. Αν λοιπόν όλα αυτά σας μπερδεύουν περισσότερο από όσο πρέπει, αν θέλετε να έχετε όλα τα προνόμια χρήσης του iCloud Photo Library ή αν δεν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το Adobe Lightroom δουλεύει, τότε η εφαρμογή Photos του OS X, ίσως ικανοποιήσει κάποιες από τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις κατά την διάρκεια επεξεργασίας φωτογραφίας.

    Πως μπορούν οι χρήστες Lightroom να μεταφέρουν την βιβλιοθήκη τους στην εφαρμογή Photos για Mac?

    Αν είστε από εκείνους τους χρήστες που έχετε στραφεί ολοκληρωτικά στο Adobe Lightroom εδώ και καιρό, αλλά τώρα θέλετε να μεταφερθείτε στην εφαρμογή Photos, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε αντιγραφή τον φάκελο αποθήκευσης του Lightroom απευθείας μέσα στην εφαρμογή Photos για Mac. To μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι η τοποθεσία που έχετε τον φάκελο αυτό στον σκληρό σας δίσκο και στην συνέχεια να κάνετε import. Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό για το πως θα το κάνετε αυτό.

    Πως μπορούν οι πρόσφατοι χρήστες Lightroom να μεταφερθούν στην εφαρμογή Photos για Mac?

    Αν είστε από τους χρήστς που πρόσφατα επιλέξατε το Lightroom αντί για τα iPhoto και Aperture, αλλά πλέον καταλάβατε πως το Lightroom δεν είναι για τις ανάγκες σας, τότε το να μεταφέρετε τις βιβλιοθήκες στην εφαρμογή Photos για OS X αποτελεί μια εύκολη διαδικασία το να εισάγετε τις βιβλιοθήκες σας από το iPhoto ή το Aperture στην εφαρμογή Photos. Απλά ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles