11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    [Οδηγός]|Πως να βάλετε φόντο επιφάνειας εργασίας φωτογραφία από την εφαρμογή Photos

    photos-for-os-x-review

    Θέλετε να βάλετε φόντο στην επιφάνεια εργασίας σας μια φωτογραφία την οποία τραβήξατε από το κινητό σας και βρίσκετε στην συλλογή φωτογραφιών στον iCloud λογαριασμό σας? Τότε η νέα εφαρμογή Photos για OS X κάνει την ζωή σας εύκολη.

    Η νέα εφαρμογή Photos μπορεί να δείχνει διαφορετική από τις εφαρμογές Aperture και iPhoto, αλλά παρέχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά που παρέχουν αυτές οι εφαρμογές. Μέσα σε αυτλα τα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται και ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να θέσετε μια φωτογραφία σας ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε.

    photos-os-x-set-desktop-share

     

    Η αλλαγή του φόντου της επιφάνειας εργασίας έχει γίνει πλέον μια εύκολη διαδικασία. Απλά πατήστε το κουμπί Share το οποίο βρίσκεται εντός της εφαρμογής φωτογραφιών και απλά πατάτε στην επιλογή “Set Desktop Picture”.

    photos-os-x-set-desktop-menu

     

    Εφόσον λοιπόν αλλάξετε το φόντο της επιφάνειας εργασίας στο  επιθυμητό, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε και το γέμισμα της φωτογραφίας, το αν δηλαδή θα πιάνει ολόκληρη την οθόνη ή κάποια μόνο σημεία.

    photos-os-x-settings-desktop-set

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles