19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Ξεκινήστε να μαζεύετε λεφτά ! Το Apple Car έρχεται το 2019!

    Καμιά φορά όπως λέει κι ο λαός μας, αν κάπου πολύς καπνός ε, δεν γίνεται όλο και κάποια φωτιά θα έχει ξεσπάσει, και το Apple Car δεν αποτελεί εξαίρεση αυτού του κανόνα. Έπειτα από πολλούς μήνες θεωριών συνωμοσίας και όργια φημών, είμαστε απ’ ότι φαίνεται πολύ κοντά στο να έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από την Apple για το μεγάλο Project Titan που έχει στα σκαριά.

    Έτσι σήμερα, η Wall Street Journal – όχι κάποιο τυχαία φυλλάδα- έδωσε μια αναφορά στην οποία κάνει λόγο ότι η Apple έδωσε το πράσινο φως στην ομάδα του project Titan, επιτρέποντας στο μελλοντικό αυτοκίνητο της Apple να είναι σε “commited project” mode. Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με την WSJ, έχει μπει και ορόσημο ημερομηνίας που αφορά το 2019 αν και σε τέτοια projects οι ημερομηνίες μπορούν εύκολα να αλλάξουν για πολλούς λόγους.

    Apple-Car1

     

    Η Apple τα τελευταία χρόνια, προσλάμβανε προσωπικό το οποίο είχε φτάσει στα 600 άτομα με ανθρώπους να έρχονται από εταιρείες όπως η Ford, η Tesla και η VW. Όσον αφορά το πράσινο φως στο οποίο αναφέρεται η WSJ, έχει να κάνει με το νέο γύρω προσλήψεων που ενέκριναν τα στελέχη του Project πρόσφατα, με αποτέλεσμα η ομάδα να τριπλασιαστεί φτάνοντας κοντά στα 2000 άτομα!

    BMW-i3-Apple-Car

    Παράλληλα είναι ακόμη στο τραπέζι σκέψεις για συνεργασία πάνω σε αυτόν τον τομέα με παραδοσιακούς κατασκευαστές του χώρου όπως η BMW. Πολλοί βέβαια αναλυτές είναι ιδιαίτερα σκωπτικοί με το εγχείρημα της Apple, αλλά εδώ να θυμίσουμε ότι το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές από το 1o iPhone ως και το Apple Watch σήμερα με την εταιρεία να μπαίνει σε νέες αγορές και να τις αλλάζει τελείως.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles