16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέο update για το OS X El Capitan που διορθώνει το σφάλμα για τις 32-bit εφαρμογές

    el-capitan-640x3591-640x3591-640x359

    Μετά την κυκλοφορία της beta 3 του OS X El Capitan στους Developers την Τετάρτη, η Apple σε λιγότερο από 24 ώρες έκανε διαθέσιμη την beta 3 και στους public testers, ενώ πρόσφατα έκανε διαθέσιμη μία μικρή ακόμη ενημέρωση για να διορθώσει το πρόβλημα που έκανε τις εφαρμογές 32-bit να μην ανταποκρίνονται και να τερματίζουν σε ανύποπτο χρόνο.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις της αναβάθμισης αυτής, ορισμένες εφαρμογές 32-bit δεν ανταποκρινόταν μετά την εγκατάσταση της τρίτης δοκιμαστικής έκδοσης, ενώ αυτή η μικρή αναβάθμιση διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η αναβάθμιση αυτή μπορεί να γίνει μέσω του Mac App Store για τους υπολογιστές που έχουν ήδη εγκατεστημένο το OS X El Capitan και μπορεί να εγκατασταθεί από τους χρήστες που είναι developers ή γραμμένοι στο πρόγραμμα Public Beta.

    Τέλος, όπως έχουμε αναφέρει, η τελική έκδοση του λογισμικού θα είναι διαθέσιμη μετά τον Σεπτέμβριο για τους χρήστες Mac υπολογιστών, ενώ παράλληλα θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αναβαθμίσεις και βελτιώσεις οι οποίες σίγουρα θα φανούν πολύ χρήσιμες στους χρήστες που θα το χρησιμοποιήσουν. Κατά την διάρκεια του WWDC σας είχαμε κάνει αναλυτική περιγραφή των νέων χαρακτηριστικών του OS X El Capitan.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles