13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο iPhone 8 σχεδιάγραμμα δείχνει το Touch ID στο πίσω μέρος της συσκευής

    iphone-8-iphone-edition-21

    Μια νέα εικόνα κάνει σήμερα τον γύρω του διαδικτύου όπου έχουμε ένα σχέδιο του iPhone 8 όπου και παρατηρούμε ένα κάθετο σύστημα διπλών φακών καθώς και την τοποθέτηση του Touch ID αισθητήρα στο πίσω μέρος της συσκευής.

    Η φωτογραφία αυτή κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον γνωστό Sonny Dickson και παρατηρούμε ένα άνοιγμα στο πίσω μέρος του σασί που κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί για τον Touch ID αισθητήρα.

    Οι διαστάσεις του σασί από αυτό το σχεδιάγραμμα φαίνεται να ταιριάζουν με τις αντίστοιχες που είχαμε δει και από τα άλλα σχεδιαγράμματα που είχαν διαρρεύσει πριν λίγο καιρό. Το iPhone 8 αναμένεται να έχει μια μεγαλύτερη 5.8 ιντσών οθόνη ενώ δεν θα υπάρχουν σχεδόν καθόλου πλαίσια κάτι το οποίο σημαίνει πως οι διαστάσεις θα είναι πολύ κοντά σε αυτές του 4.7 ιντσών iPhone 7.

    Ένα άλλο στοιχείο που παρατηρούμε είναι η πιθανή έλλειψη του φυσικού πλήκτρου αυξομείωσης της έντασης του ήχου στην αριστερή πλευρά….

    Τέλος έχουμε και το διπλό σύστημα φακών για ακόμη μια φορά να εμφανίζεται σε μια κάθετη τοποθέτηση στο πίσω μέρος.

    Δείτε το νέο αυτό σχεδιάγραμμα παρακάτω:

    sonnydickson_2017-apr-19

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles