17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέο 23-ιντσών iMac έρχεται φέτος μαζί με ένα οικονομικό 11 ιντσών iPad

    Ένα νέο δημοσίευμα σήμερα από την China Times αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο 23 ιντσών iMac αργότερα μέσα στον χρόνο μαζί με ένα νέο 11 ιντσών iPad Air.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε για ένα νέο 11 ιντσών iPad. Μόλις χθες σας είχαμε παρουσιάσει μια άλλη πηγή που ανέφερε πως η Apple σχεδιάζει ένα 11 ιντσών iPad Air που θα έχει το Touch ID κάτω από την οθόνη του.

    Δυστυχώς το δημοσίευμα της China Times δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτό το iPad. Απλά διαβάζουμε πως πρόκειται για ένα οικονομικό μοντέλο με 11 ίντσες που η μαζική του παραγωγή είναι προγραμματισμένη για το 3ο τρίμηνο του έτους.

    Αυτή την στιγμή η Apple στην αγορά έχει το 10.2 ιντσών iPad με τιμή εκκίνησης τα $329 και το 10.5 ιντσών iPad Air με $499. Το να φέρει ένα Touch ID κάτω από την οθόνη στο 10.2 ιντσών μοντέλο μοιάζει απίθανο μιας και η χαμηλή του τιμή είναι εκείνη που το κάνει αρεστό στους καταναλωτές.

    Στο δημοσίευμα επίσης διαβάζουμε πως οι πωλήσεις των iPad σημειώνουν αύξηση εξαιτίας του lockdown που έχει επιβληθεί λόγω του COVID-19.

    Επιπλέον διαβάζουμε πως η Apple δουλεύει πάνω σε ένα νέο 23 ιντσών iMac που μπορεί να κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2020 με την μαζική του παραγωγή να ξεκινάει και αυτού στο 3ο τρίμηνο του έτους. Η Apple αναβάθμισε την iMac γραμμή πέρυσι τον Μάρτιο και έφερε τους 9ης γενιάς Intel επεξεργαστές.

    Μια πιθανότητα είναι πως το νέο αυτό 23 ιντσών iMac θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το 21.5 ιντσών μοντέλο αλλά με λεπτότερα πλαίσια. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως η γραμμή του iMac σχεδιαστικά έχει να αναβαθμιστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως η μεταφορά της Apple στην mini-LED τεχνολογία θα καθυστερήσει εξαιτίας προβλημάτων που υπάρχουν στην παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας που προκλήθηκαν από την πανδημία.

    Η Apple φέρετε να είχε αρχικά σχεδιάσει να φέρει ένα mini-LED iPad Pro και MacBook Pro φέτος με την ίδια τεχνολογία οθόνης αλλά αυτά τα πλάνα πήραν παράταση πλέον για το 2021.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles