17.6 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει πως η καταγραφή πίεσης του αίματος έρχεται στο Apple Watch

    Όπως αναφέρει το Patently Apple, στην Apple κατοχυρώθηκε μια δεύτερη μεγάλη πατέντα που θα μπορέσει να φέρει την καταγραφή της πίεσης στο Apple Watch. Η πρώτη είχε κατοχυρωθεί στην Apple πίσω τον Δεκέμβριο.

    Σύμφωνα με την πατέντα αυτή η καταγραφή της πίεσης μπορεί να γίνει με μη επεμβατικό τρόπο.

    Αν και η καταγραφή της αρτηριακής πίεσης στο Apple Watch σίγουρα είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που πολλοί από εμάς περιμένουμε να έρθει στην συσκευή, η δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος σε ένα watch σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη δουλειά για την Apple.

    Το δημοσίευμα τονίζει πως το νέο αυτό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπορεί να είναι ακόμη ένα μέρος ενός μεγαλύτερο project που είτε αφορά ένα τέτοιο σύστημα που θα ενσωματωθεί σε ένα Apple Watch ή ακόμη μπορεί να έχουμε και μια εντελώς νέα συσκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.