12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Νέες beta από την Apple για iOS, tvOS, macOS και watchOS

    ios-10.3.2-beta-800x500

    Οι προγραμματιστές της Apple έλαβαν ένα μεγάλο “πακέτο” νέων beta κυκλοφοριών σήμερα για τις πλατφόρμες της εταιρείας.

    Η τρίτη έκδοση λοιπόν αυτών των beta για τα builds του iOS 10.3.2, macOS 10.12.5, tvOS 10.2.1 και watchOS 3.2.2 είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από το Apple Developer Center ενώ οι δύο πρώτες σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες και μέσω του public beta προγράμματος κατά πάσα πιθανότητα μέχρι και αύριο.

    Οι νέες αυτές beta εστιάζουν όπως σας είχαμε πει και παλαιότερες σε μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις του λογισμικού κάτι που φαίνεται και από τα συνοδευτικά τους κείμενα και σήμερα.

    Η Apple δεν αναμένεται να φέρει κάποιο νέο μεγάλο χαρακτηριστικό σε καμία από τις πλατφόρμες της μέχρι και την έλευση του WWDC συνεδρίου της τον Ιούνιο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles